Nature Box Verzorgingslijn

Ontdek de natuurlijke schoonheid bij Kruidvat met de nieuwe producten van Nature Box Verzorgingslijn! De producten hebben elk hun eigen positieve werking op lichaam en geest. Ik heb ze mogen testen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Nature Box Verzorgingslijn

Over Nature Box Verzorgingslijn

Sinds kort is bij Kruidvat deze nieuwe vegan- lijn verkrijgbaar. In totaal bestaat de verzorgingslijn uit 14 producten met daarin;

  • Shampoo
  • Conditioner
  • Bodylotion
  • Douchegel
  • Body Butter

Cold-pressed oils

De lijn heeft gebruik gemaakt van de techniek koud persen. Tijdens dit proces worden de ingrediënten onder hoge druk geperst zonder hierbij extra warmte te gebruiken. Deze methode zorgt ervoor dat het goede  van fruit en de noten worden behouden, hierdoor blijven de producten rijk aan vitaminen en antioxidanten.

Nature Box Verzorgingslijn

Nature Box Body Lotion Amandel

Deze bodylotion zorgt voor een milde en zachte werking ook voor de gevoelige huid. De bodylotion heeft een hele zachte amandel geur, niet heel bijzonder. De lotion laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in. De body lotion is vrij van siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. Mij huid voelt lekker zacht en gevoed aan.

Nature Box Body Lotion Amandel is verkrijgbaar voor €6,99

Nature Box Verzorgingslijn

Nature Box Shower Gel Kokos

Een van mijn favoriet is deze heerlijk shower gel met een vleugje kokos. De geur is niet een standaard koko geur het heeft iets fris en exotisch, heerlijk gewoon! Hij schuimt heerlijk en maakt de huid zacht.

Nature Box Shower Gel Kokos is verkrijgbaar voor €4,49

Nature Box Verzorgingslijn

Nature Box Conditioner Abrikoos

Als je vrolijk en happy uit de douche wilt komen kan ik deze conditioner zeker aanraden. Een geur van abrikoos op een hele zacht verfrissende manier. Deze conditioner maakt het haar heerlijk zacht behoud van volume.

Nature Box Conditioner Abrikoos is verkrijgbaar voor €5,99

Nature Box Verzorgingslijn

Nature Box Shampoo Avocado

Deze shampoo is ideaal voor om droog en beschadigd haar te herstellen. Je hebt een kleine hoeveelheid nodig voor je haar. Zodra je het goed in masseert begint de shampoo goed te schuimen en ruik je een zachte geur van Avocado. Resultaat is schoon en gevoed haar. Het beste resultaat is hierbij dan ook de conditioner te gebruiken.

Nature Box Shampoo Avocado is verkrijgbaar voor €5,99

Nature Box Verzorgingslijn

Nature Box Douchegel Macadamia

Mijn tweede favoriet is deze ohhh zo heerlijk douchegel met de geur van Macadamia. Wederom een exotische geur wat zowel op lichaam en geest een verfrissende werking heeft. Ook deze schuimt heerlijk en maakt de huid zacht. Mijn huid voelt gevoed aan.

Nature Box Douchegel Macadamia is verkrijgbaar voor €4,49

Nature Box Verzorgingslijn

Ik ben erg te spreken over deze nieuwe lijn alleen de bodylotion vond ik net even wat minder qua geur. Zeker voor de prijs hoef je het niet te laten, het mogen duidelijk zijn dat goede vegan producten niet duur hoeven te zijn.

Nature Box Verzorgingslijn is verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf €4,49 per stuk

Heb jij deze nieuwe verzorgingslijn al gespot?