Ken je de Kneipp Goodbye Stress lijn al? Hij is in 2020 bekroond met maar liefst twee awards en krijgt nu een fijne uitbreiding. Nieuw is namelijk de Kneipp Goodbye Stress Massageolie waarmee je op ultieme wijze ontspant en geniet van een heerlijke geursensatie.

Een massageolie in de Goodbye Stress lijn, beter wordt het niet! Het is de perfecte combinatie, want door de fijne geuren van watermunt en rozemarijn ontspan je op en top van je massage. De fijne etherische oliën van deze twee ingrediënten helpen je om jouw stressvolle dag af te sluiten. Naast dat deze olie ontspannend werkt voor je lichaam en je geest werkt het ook vochtregulerend en voedend door de toegevoegde plantenoliën. Ik hoef je niet te vertellen dat je huid er heerlijk zacht van wordt 😉

Kneipp Goodbye Stress massageolie

Kneipp Goodbye Stress

De Kneipp Goodbye Stress Massageolie is nieuw binnen de bestaande lijn. Het toegevoegde watermunt werkt verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het werkt dus niet alleen ontspannend, maar geheel door op jouw welzijn!

Natuurlijk is het het fijnst als je je kunt laten masseren. Je geniet dan het meest ervan en komt totaal ontspannen eruit. Helaas is dit niet altijd mogelijk, maar dat is niet erg. Ook dan kun je namelijk deze massageolie gebruiken. Gebruik hem bijvoorbeeld na het douchen om je huid mee in te smeren. Je brengt dan een klein beetje van het product aan (pas op met doseren, want de opening van de flacon is vrij groot!) en masseert dit met lichte druk in. Het product wordt langzaam opgenomen door de huid, zodat je goed kunt masseren. De olie voelt onwijs comfy aan op je huid en laat uiteindelijk een heerlijk zacht gevoel achter. Ik ben hier heel blij mee en kan hem eigenlijk iedereen aanraden! Vooral nu tijdens het begin van de herfst, want de huid kan nogal wat trekkerig aanvoelen. Goed hydrateren is dan belangrijk om de huid soepel te houden en dat kan natuurlijk heel goed met deze massageolie.

Deze nieuwe Kneipp Goodbye Stress massageolie komt in een glazen flacon en heeft een inhoud van 100 ml. Hij kost €9,49 en is vrij van conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine, bevat geen minerale oliën en is niet getest op dieren. De massageolie is vegan en verkrijgbaar bij de drogist en bepaalde grotere supermarkten. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.kneipp.com. Hier shop je tevens de producten online!