Sunny Breeze is de nieuwste geur van Etos! Het is een van de weinige parfums die je veilig kan dragen op zonnige dagen en ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Etos Sunny Breeze is een mix van gouden citrus, sensuele amber, fruitige abrikoos en sprankelende cassis.

 

De verpakking van Etos Sunny Breeze

De verpakking van de Etos Sunny Breeze is vrij simpel; langwerpig en gemaakt van stevig glas. Gewoon een mooie neutrale verpakking ze zeggen niets voor niets, “Less is more!” Het doosje waar de parfum inzit heeft een frisse zomerse uitstraling, wat je gelijk doet denken aan zon, zee en strand. De verpakking geeft dus goed weer dat deze geur een zomer geur is.

De geur van Etos Sunny Breeze

De Etos Sunny Breeze is een frisse, fruitige geur die special ontwikkeld is voor de zomer. Er zit een mix in van amber, gouden citrus, fruitige abrikoos en sprankelende cassis roept direct het verlangen op van een exotische strandvakantie.

De geurnoten

♡ Citrus,

♡ Cassis

♡ Abrikoos

♡ Amber

Bij het opspuiten van de parfum ruik je eerst het kruidige en daarna wat zoeter door de abrikoos en cassis en wat later het frisse van de citrus. Je moet wel de geur van citrus houden want dat is wel het voornaamste wat je ruikt. De geur blijft zo’n 6 uur hangen.

Deze parfum kan je veilig in de zon dragen zonder daar vlekken van te krijgen en/of dat het schade aanricht op de huid. Ook voor mensen met een gevoelige huid is deze parfum zeer geschikt.

Ik was al fan van de eigen merk geuren van Etos en Sunny Breeze komt daarbij. Het is echt een heerlijke frisse, fruitige zomerse geur die goed blijft hangen. En de prijs is natuurlijk ook heel fijn!

Etos Sunny Breeze parfum is verkrijgbaar voor € 9,99-50ml

Ben jij al bekend met de geuren van Etos?