Drs. Leenarts

De huidproducten van Drs. Leenarts zijn ontwikkeld door dermatoloog Marjolein Leenarts van het Rode Kruis Ziekenhuis. De producten bevatte ingrediënten die echt wat voor de huid doen!

Drs. Leenarts

Over Drs. Leenarts

De missie van het merk is om een betrouwbare huidverzorgingsproducten te bieden met alleen maar werkzame stoffen. De lijn is ook daarom ideaal te gebruiken voor mensen met een gevoelige huid, eczeem en acne.

In de producten zitten geen onnodige toevoegingen, zijn vrij van parfum.

Drs. Leenarts

Drs. Leenarts Dagcrème SPF 25

Waar ik al heel blij van word is het feit dat hier SPF 25 in zit. Verder is de dagcrème verrijkt met sheabutter, kokosolie en antioxidanten. De dagcrème heeft een beschermende werking en zorgt voor het herstel van de huidbarrière.

Drs. Leenarts

Drs. Leenarts

De Verpakking en Gebruik

De dagcrème zit in een tube met een handig pompsysteem, hiermee kan je goed de hoeveelheid doseren. De dagcrème is zowel voor vrouwen als voor mannen te gebruiken.

De dagcrème breng je aan in de ochtend op een gereinigde huid. Ik gebruik drie pompjes voor mijn hele gezicht. De dagcrème is makkelijk te verdelen en voelt gehydrateerd en zacht aan, mede door de sheabutter die hierin verwerkt is.Mijn zeer gevoelige huid reageert heel goed op deze dagcrème. Ik krijg geen irritaties wat ik wel snel heb normaal.

Drs. Leenarts Dagcreme SPF 25 is verkrijgbaar bij o.a Etos voor €15,95

Drs. Leenarts

Drs. Leenarts Dag & Nachtcrème

Deze gecombineerde crème heeft een verzorgende, hydraterende en herstellende werking. Ze zorgen voor herstel van de huidbarrière, die beschadigd kan zijn door blootstelling aan de zon, kou of omdat je van nature een droge huid hebt. Een gezonde huidbarrière voorkomt dat de huid te veel vocht verliest.

Drs. Leenarts

Drs. Leenarts

De Verpakking en Gebruik

Ook deze crème zit in een tube met een pompsysteem. Ik gebruik deze gecombineerde dag/nachtcrème alleen voor de nacht. Ik gebruik sowieso liever geen dagcrème zonder een factor. Deze crème is iets voller als de dagcrème. Hij laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in. Vooral een nachtcrème mag wat voller en vettig zijn omdat de huid juist in de nacht gaat herstellen. Ook op deze crème reageert mijn huid erg goed en voelt zacht en gehydrateerd aan.

Drs. Leenarts Dag & Nachtcrème is o.a. verkrijgbaar bij Etos voor €13,95

Drs. Leenarts

Drs. Leenarts Herstellende Bodycreme

De herstellende bodycreme zorgt voor een intensieve verzorging en is verrijkt met Sheabutter en Vitamine B3. De bodycreme is ook ideaal voor mensen met eczeem of zoals ik met psoriasis.

Ik breng de creme vooral goed aan op mijn ellebogen waar mijn psoriasis zit, de huid schilferig is en trekkerig aan voelt. Je merkt direct verlichting en de schilvers worden minder.

Drs. Leenarts Herstellende Bodycreme is verkrijgbaar bij o.a. Etos voor €14,95

Drs. Leenarts

De huidproducten van Drs. Leenarts zijn geschikt voor iedereen en ook voor mensen met een probleem huid. En zeker voor die laatste groep is het vaak lastig om goede en betaalbare producten te vinden. Maar deze kan ik zeker aanbevelen!

Review Drs. Leenarts Bodycreme, Dag & Nachtcrème

Review Drs. Leenarts Bodycreme, Dag & Nachtcrème