Douglas Perfect Focus is special ontwikkeld voor de doffe huid. Een doffe huid herken je aan een grauwe, grijze gloed op het gezicht. Deze nieuwe lijn van Douglas beloofd je de huid weer te laten stralen en een mooie gezonde glow te geven!

Over Douglas Perfect Focus

Douglas introduceert samen met experts de Perfect Focus lijn. Een uit gebreide lijn die iedere doffe en grauwe huid weer laat stralen en een mooie glow geeft. Alle producten uit de Douglas Perfect Focus  hebben een lichtdoorlatende werking van de porselein bloem en de antioxidant en whitening eigenschappen die van de nature in de hibicus bloemen zit.

Symptomen & Oorzaken

Een doffe huid kan ervoor zorgen dat je er ouder en moe uitziet, zelfs wanneer dit helemaal niet zo is. Door een laag dode huidcellen is de huid niet meer in staat om lichtdeeltjes te reflecteren, wat een gezonde huid wel doet. Een doffe huid word mede veroorzaakt door, stress, vervuiling en verkeerde verzorgingsproducten.

Douglas Perfect Focus – Energising Cream

In deze crème zitten speciale microbolletjes die een matterende werking hebben, emulgator die helpt om uw huid effectief te hydrateren en olijfolie-extracten de elasticiteit van de huid ondersteunen. De creme voelt zacht en romig aan. Door de Fragmenten van de porseleinbloem en de anti-oxidant componenten van de hibiscusbloem word de grauwe tint minder en gaat de huid meer stralen. Op langer termijn heeft mijn huid meer rust gekregen en een mooie glow. Ik vond het vooraf erg moeilijk om verwachtingen hebben, pas achteraf zag ik dat deze lijn god aansloot op mijn huid. Ik breng de Energising Cream aan in de ochtend op een goed gereinigde huid.

Douglas Perfect Focus Energising Cream is verkrijgbaar bij Douglas voor €19,99

Douglas Perfect Focus – 5 in 1 BB Cream

BB Cream gebruik ik zelf eigenlijk nooit en dit was voor mij helemaal nieuw. De BB cream breng ik elke morgen aan op een goed gereinigd gezicht. het is de bedoeling van de crème dat je hem in masseert tot dat de crème geabsorbeerd is. De crème smelt door de warmte van de huid mooi samen. De BB Cream is ontworpen om je huid extra hydratatie te geven en te laten stralen. Vooral het hydrateren merkte ik erg goed de gehele dag voelde mij huid gevoed en soepel aan. De crème bevat ook SPF 25, die de schadelijke effecten van de zon tegenhoudt.

Douglas Perfect Focus 5 in 1 BB Cream is verkrijgbaar bij Douglas voor €14,99

Douglas Perfect Focus – Radiant Eye Serum

Radiant oogcreme is ontworpen om tekenen van vermoeidheid tegen te gaan. Extracten van de trechtervormige lelie helpen daarbij pigmentvlekken tegen te gaan en maakt de teint weer frisser en gelijkmatiger. De oogcrème kan je zowel in de ochtend als in de avond aanbrengen. Ik breng Radiant Eye Serum al kloppend aan met mijn vingertoppen onder mijn ogen. Het resultaat is dat mijn tekenen van vermoeid ook echt wel minde zijn geworden! Deze kan ik je dus echt wel aanraden!

Douglas Perfect Focus  Radiant Eye Serum is verkrijgbaar bij Douglas voor €14,99

Douglas Perfect Focus – Spot-Reducing Serum

Spot-Reducing Serum van Douglas Focus combineert vier hyalonzuren om pigment- en ouderdomsvlekken te verminderen en de oorzaak hiervan te voorkomen door middel van consistente bescherming. Het serum breng ik aan over mijn hele gezicht zowel in de ochtend als avond. Het trekt snel in de huid zodat je ook direct je dag/nachtcrème kan aanbrengen. Ik vond het moeilijk om vast te stellen of het daadwerkelijk pigmentvlekken verminderend omdat ik hier nog niet zoveel last van heb. Het serum zorg de wel voor dat de huid ging stralen en gevoed aan voelt.

Douglas Perfect Focus Spot-Reducing Serum is verkrijgbaar bij Douglas voor €24,99

Douglas Perfect Focus – Radiance Peel Mask

In de nieuwe Perfect Focus lijn van Douglas zitten ook twee maskers. De Radiance Peel Mask is verrijkt met bestanddelen uit de strandlelie om pigmentvlekken te verzachten  en je huid te laten stralen. Het masker ondersteund de natuurlijke vernieuwingsproces van de huid. Het belangrijkste voor een mooie gezonde huid is de dode huidcellen te verwijderen. Je kan het masker één á twee keer per week gebruiken. Het masker is makkelijk aan te brengen en laat ik zo’n 20 min zitten. Daarna al deppend verwijderen met lauw water.

Douglas Perfect Focus Radiance Peel Mask is verkrijgbaar bij Douglas voor €14,99

Douglas Perfect Focus – Radiance Mask

Dit tweede masker is gebaseerd p de hydraterende werking van zoete amandelolie, dat niet alleen het vochtgehalte van de huid aanvult, maar ook bijdraagt aan een zachte en soepele huid. Het masker werkt erg goed tegen tekenen van uitgeputte huid. De porseleinbloemextracten en de antioxidant componenten van de hibiscusbloem laten de huid weer stralen op een natuurlijke manier. Ook dit masker kan je één á twee keer in de week gebruiken. Ook dit masker laat ik 20 minuten intrekken en verwijderd het daarna met lauw water. Als laatste nog een voedende crème en mijn huid voelt heerlijk zacht en gevoed aan, met een natuurlijke glow!

Douglas Perfect Focus Radiance Mask is verkrijgbaar bij Douglas voor €19,99

Conclusie

Mocht je echt een vermoeide uitziende huid hebben die grauw oogt is deze lijn echt perfect. De bestandsdelen porseleinbloemextracten en de antioxidant componenten van de hibiscusbloem zijn een mooie combinatie die zeker wat voor mijn huid doen. Mijn huid oogt minder vermoeid en straalt meer, hierdoor heb ik ook wat meer zelfvertrouwen gekregen. Ik denk ook dat dit een hele fijne lijn moet zijn voor de koudere en donkere maanden.