Je wilt je huid zolang mogelijk jong en gezond houden. Gelukkig zijn daar tegenwoordig een tal van mooi producten voor. Onlangs is de Douglas Skincare Age Focus lijn gelanceerd. Een lijn die vroegtijdig huidveroudering tegengaat en de huid een optimale verzorging bied die het nodig heeft. Benieuwd?

Douglas Skincare Age Focus – Neck Firming Care

Deze crème is special ontwikkelt voor de dunne delicate huid van de hals. Er zitten ingrediënten in zoals pecan, maple siroop, mango olie, soja meel en roggezaadextracten. Deze ingrediënten hebben een liftende, verstevigende en hydraterende, voedende en anti-oxidant eigenschappen. Ik heb niet eerder zo’n crème gezien die special voor de hals gemaakt is. Maar ik ben wel erg blij dat het er nu wel is, ik verzorg normaal mijn hals ook alleen dan met een dag en nachtcrème.

Ik breng de neck firming care aan zowel in de ochtend als in de avond op een gereinigde huid. Ik masseert het zachtjes in en werk dan van beneden naar boven. De crème voelt vol en romig aan. Heel subtiel ruik je een bloemige geur.

Douglas Skincare Age Focus – Neck Firming Care is verkrijgbaar bij Douglas voor €27,99

Douglas Skincare Age Focus – Lifting Anti-Wrinkle Serum

Een serum breng je aan op een gereinigde huid voordat je je dagcrème/nachtcrème aanbrengt. Dit serum is verrijkt met alpenroos en beukenknopextract ideaal om je huid energie te geven, te herstructureren en natuurlijk te hydrateren. Het serum is licht en verfrissend. Ik merk dat mijn huid hiervan wat steviger en voller werd. Het serum geeft dus mijn huid echt een boost!

Douglas Skincare Age Focus – Lifting Anti-Wrinkle Serum is verkrijgbaar bij Douglas voor €29,99

Douglas Skincare Age Focus – Anti-Wrinkle Day Cream

De anti-wrinkle day cream van Douglas is verrijkt met abrikoosolie die een verzachtende, voedende en hydrateerde werking heeft. De abrikoosolie zit vol omega-6 en 9 die vroegtijdige huidveroudering tegengaat. Het proces van een ouder wordende huid willen we zolang mogelijk uitstellen en daarom zijn na je 30e anti-age producten echt aan te raden. Ik heb deze dagcrème van Douglas langere tijd gebruikt. Ik ben 33 jaar en mijn huid gaat heel licht huidveroudering tonen maar ik merk dat deze dagcrème ervoor zorgt dat mijn huid gaat stralen en dat lijntje die ik bij mijn voorhoofd had wat vervaagd zijn. Ik was erg onder de indruk van het behaalde resultaat!

Douglas Skincare Age Focus – Anti-Wrinkle Day Cream is verkrijgbaar bij Douglas voor €27,99

Douglas Skincare Age Focus – Anti-Wrinkle Night Cream

De nachtcreme is een stuk romiger en voller dan de dagcrème. De Anti-Wrinkle Night Cream bevat B3 wat de collageen van de huid stimuleerd en ouderdomsvlekken verminderd. Ik heb zelf nog geen last van ouderdomsvlekken dus dit heb ik niet kunnen testen. Maar wat ik wel merkte is dat door de gehele lijn Anti-Wrinkle te gebruiken mijn huid zichtbaar er gezonder en jonger uitziet. Alle producten vullen elkaar perfect aan en daardoor behaal je het beste resultaat!

Douglas Skincare Age Focus – Anti-Wrinkle Night Cream is verkrijgbaar bij Douglas voor €29,99

Douglas Skincare Age Focus – Instant Wrinkle Filler

Instant wrinkle filler is een oogcrème die onmiddellijk in de huid trekt en rimpel en fijne lijntje worden zichtbaar verminderd en dit resultaat blijf je zien op langer termijn. Instant Wrinkle Filler profiteert van de plumping en hydraterende effecten en energiegevende en anti-oxydant acties van coffea bengalensis stamcellen. Ik gebruik deze zowel in de ochtend als in de avond. Ik merk vooral dat de donkere en vermoeiende kringen onder mijn ogen zichtbaar verminderd zijn.

Douglas Skincare Age Focus – Instant Wrinkle Filler is verkrijgbaar bij Douglas voor €19,99

Douglas Skincare Age Focus – Lifting Firming Serum

Dit serum van Douglas is heel licht en breng je ook weer aan op een goed gereinigde huid voor je dag/nachtcreme. Lifting Firming serum te verrijkt met alpenroos en beukenknopextract en maakt mijn gezicht zichtbaar steviger en voller. Ik denk dat op dit moment deze lijn het beste bij mijn huid past. Het serum is heel makkelijk aan te brengen en te verdelen. Ik gebruik twee pompjes voor mijn gehele gelaat.

Douglas Skincare Age Focus – Lifting Firming Serum is verkrijgbaar bij Douglas voor €29,99

Douglas Skincare Age Focus – Lifting Firming Day Cream

De lifting firming lijn van Douglas is heel anders qua structuur en werking als de anti-wrinkle cream. De structuur van deze dagcreme neigt een beetje tussen een creme en een gel in. Ik vind het zelf erg fijn want daardoor krijg je gelijk een verfrissend effect. Ook hierin vind je de ingrediënten alpenroos en beukenknopextract terug. De dagcrème trekt snel in en maakt mijn huid zacht en stevig.

Douglas Skincare Age Focus – Lifting Firming Day Cream is verkrijgbaar bij Douglas voor 27,99

Douglas Skincare Age Focus – Lifting Firming Night Cream

Firming & Lifting Night Cream van Douglas Focus bevat een cocktail van actieve bestanddelen van alpenroos en beukenknop, speciaal geselecteerd om te helpen liften en verbeteren van de huidtextuur, evenals het opvullen van de huid in bepaalde gebieden van het gezicht.Ik merkte gelijk na de eerste keer gebruiken al resultaat. Mijn huid voelde zacht, gehydrateerd aan en zag je niet meer zo vermoeid uit als voorheen. Op langer termijn merk je dat de huid voller word en de elastischeteit van de huid verbeterd.

Douglas Skincare Age Focus – Lifting Firming Night Cream is verkrijgbaar bij Douglas voor €29,99

Douglas Skincare Age Focus – Biocellulose Anti-Ageing Face and Neck Mask

Het masker bestaat uit twee delen, één deel voor je nek en het anders deel voor het gezicht. Het masker is heel makkelijk aan te brengen. Wat ik vooral merkte is de verfrissende werking van het masker. Het masker beloofd de jeugdigheid en de vitaliteit van de huid te beschermen.

De inwerktijd van het masker is 20 min. Daarna haal je het masker eraf en blijft er een gel laagjes achter op de huid. Ik heb deze niet verwijderd maar ik heb het juist even extra ingemasseerd. Later heb ik alleen mijn gezicht gereinigd met tonic en daarna een nachtcrème aangebracht. Het resultaat is in ieder geval een zachte en gehydrateerd huid. Het masker is vrij van minerale oliën, parabenen en siliconen.

Douglas Skincare Age Focus – Biocellulose Anti-Ageing Face and Neck Mask is verkrijgbaar bij Douglas voor €9,99

Deze lijn heeft de afgelopen weken zichtbaar mijn huid verbeterd. Mijn huid ziet er echt jonger en voller uit. De huid voelt zacht en gezond aan. Ik had niet dit resultaat van de producten niet verwacht maar ik ben zeker een stuk zelfverzekerde nu!

Heb jij deze nieuwe lijn van Douglas al gezien?