De nieuwe producten van Douglas Essential Skincare zijn zachte, effectieve reinigingsproducten. De lijn is zeer uitgebreid en is verkrijgbaar in verschillende vormen zoals, micellair water, balsem, reinigingsdoekjes etc. De producten heb ik de afgelopen maand dagelijks getest en vandaag vertel ik jullie er graag meer over, kijk je mee!

Douglas Essential Cleansing Light Foam Make-up Remover

De light foam bevat hydraterende en verzachte eigenschappen. Je kan hier goed je huid mee reinigen zonder het uit te drogen. Ook worden make-up resten hier goed mee verwijderd. Deze foam is vrij van minerale oliën, parabenen en siliconen.

Ik gebruik de light foam nadat ik mijn gezicht gewoon heb gereinigd met een lotion en tonic. Ik maak de huid iets vochtig voordat ik het aanbreng. Daarna breng ik een kleine hoeveelheid aan op het gehele gezicht en masseer dit in met een ronddraaiende beweging. Vervolgens spoel ik mijn gezicht schoon met lauw water. Ik heb inderdaad geen last van een droge huid die trekkerig aan voelt. Deze gebruik ik nu nog steeds ook dagelijks.

Douglas Essential Cleansing Light Foam Make-up Remover is verkrijgbaar bij Douglas vanaf €3,95-50ml

Douglas Essential Cleansing Gentle Make-up Remover

De Gentle Make-up Remover is één van mijn favoriete uit de Douglas Essential Lijn. Het bestaat uit twee fase en doormiddel van het schudden van de flacon mengen deze met elkaar. Ik vind het ideaal om mijn oogmake-up ermee te verwijderen. Ik breng een kleine hoeveelheid aan op een watte schijfje en laat het even een paar seconde op het oog inwerken, gelijk wrijven is niet goed voor de tere huid romdom je ogen. Daarna wrijf je zachtjes het make-up van je ogen. Het haalt heel goed alles weg, ik heb geen restanten meer als ik dit product gebruik. Er zit ook olie in verwerkt wat zacht voor de huid is en hydratatie geeft.

Douglas Essential Cleansing Gentle Make-up Remover is verkrijgbaar bij Douglas vanaf €3,95-50ml

Douglas Essential Cleansing Make-up Remover Wipes

De Douglas make-up remover wipes bevat korenbloemextract wat een rustgevende en hydraterende werking heeft. Deze wipes zijn perfect om snel je make-up of make-up resten te verwijderen. Ook handig om mee te nemen op reis of gewoon onderweg. Ik vind dat ze niet heel goed al je make-up verwijderen hiervoor gebruik ik de andere producten van Douglas. Ik gebruik de wips vooral om make-up restanten te verwijderen

Douglas Essential Cleansing Make-up Remover Wipes zijn verkrijgbaar bij Douglas vanaf €1,99-10 stuks

 

Douglas Essential Cleansing Gentle Exfolianting Scrub

In een goede reiniging kan een scrub natuurlijk niet ontbreken. De Gentle Exfoliant Scrub exfolieert zachtjes de huid met plantaardige micro-deeltjes en irisextracten. Ik breng de scrub aan op een gereinigde en vochtige huid. Ik breng een kleine hoeveelheid aan en masseer dit zachtjes in met een ronddraaiende beweging. De scrub voelt licht en romig aan. Je merkt dat de scrub diep de huid reinigt en dode huidcellen verwijderd, met als resultaat een stralende en zachte huid. Het product is vrij van minerale oliën, parabenen en siliconen.

Douglas Essential Cleansing Gentle Exfolianting Scrub is verkrijgbaar bij Douglas vanaf €7,99-75ml

Douglas Essential Cleansing Ultra-Comfort Make-up Remover Milk

De remover milk bevat katoenbloemextract wat een hydraterende en kalmerende werking heeft. Dit is ook één van mijn favoriete producten die ik dagelijks gebruik. Nadat ik mijn oogmake-up heb verwijderd breng ik over mijn gehele gezicht deze lotion aan. Met een watte schijfje verwijder de lotion en dus de make-up van mijn gezicht. Mijn huid voelt hierna soepel en gehydrateerd. Ik vind het een erg fijn dat dit in een pomp- flacon zit om dat je dan makkelijk het product kan doseren.

Douglas Essential Cleansing Ultra-Comfort Make-up Remover Milk is verkrijgbaar bij Douglas vanaf €4,99-50ml

Douglas Essential Cleansing Make-up Remover Micellar Gel

Dit product van Douglas is ideaal tegen onzuiverheden, vuil en make-up resten. Het bevat hibiscusextract wat de huid zacht en soepel maakt. De extracten korenbloem zorgt weer voor een kalmerend effect en ideaal om huid irritatie te voorkomen. Ik vind de gel erg fijn om in de ochtend te gebruiken omdat het een heel erg verfrissend en opwekkend effect heeft.

Douglas Essential Cleansing Make-up Remover Micellar Gel is verkrijgbaar bij Douglas voor €12,99-200ml

Douglas Essential Cleansing Make-up Remover Micellar Water

Deze micellar water is verrijkt met irisextract wat een hydraterende en verzachtende werking heeft op de huid. Met dit product kan je in één enkele stap je huid grondig reinigen. Ik gebruik het zelf om mijn gezicht te reinigen voor oogmake-up en waterproof make-up heb je een intensievere en sterkere reiniging nodig. Dit product is voor alle huid type en vooral ideaal voor mensen met een gevoelige huid en is vrij van minerale oliën, prabenen en siliconen.

Douglas Essential Cleansing Make-up Remover Micellar Water is verkrijgbaar bij Douglas vanaf €3,95-50ml

Douglas Essential Cleansing Radiance Tonic Lotion

Mijn derde favoriet is deze tonic. Na het reinigen met een lotion gebruik ik altijd een tonic. Deze zit ook in een pompflacon, zo krijg je precies de gewenste hoeveelheid eruit. De tonic verzacht en hydrateerd de huid mede door de irisextract die er in verwerkt zit. De tonic verwijderd om een zachte en milde manier onzuiverheden en is een echt booste voor je huid! De tonic geeft ook een lekker verfrissend effect.

Douglas Essential Cleansing Radiance Tonic Lotion is verkrijgbaar bij Douglas vanaf €4,99-50ml

Douglas Essential Cleansing Unbelievevable Make-up Remover Balm

Deze balm verwijderd make-up volledig en er zitten vier natuurlijke ingredienten in die je huid verzorgen. murumuru boter, abrikozenpitolie, sleutelbloemolie en framboosextracten om de huid te hydrateren, voeden en verzachten. Ik gebruik deze balm graag en vind hem echt heerlijk en voedend voor mijn huid. Je masseert het product in op een vochtige huid en daarna spoel je het af met water.

Douglas Essential Cleansing Unbelievable Make-up Remover Balm is verkrijgbaar bij Douglas voor €12,99-125ml

 

Douglas Essential Cleansing Unique Moisturising Cream

Nu zijn we aangekomen bij het laatste product uit de Douglas Essential Cleansing lijn. Deze cremé verzorgt, beschermt en hydrateert de huid. Door de katoenzaad en druifzaadolie geeft de creme een herstellende en en kalmerend effect. Ik gebruik hem als dagcrème.

Douglas Essential Cleansing Unique Moisturising Cream is verkrijgbaar bij Douglas voor €6,95-125ml

Zoals je kan zien is de Douglas Essential Cleansing lijn zeer uitgebreid. Er zit voor iedereen wel iets tussen. De lijn is geschikt voor ieder huidtype ook voor mensen met een gevoelige huid.

Wat is jouw favoriete reinigingsproduct?