De nieuwe Douglas Essential Basic bodycare is een uitgebreide lijn met 7 producten. Ze verzorgen, herstellen en voedende huid intensief. De afgelopen weken heb ik dagelijks deze producten gebruik, waar ik jullie vandaag meer over vertel. Kijk je mee?

Douglas Essential Basic – Moisturising Body Milk

Deze body milk is verrijkt met mangoboter, wat een voedende en verzorgende eigenschap heeft. De substantie van deze body milk is licht en romig en laat geen vettig laagje achter op de huid. Mijn huid blijft de hele dag zacht en gehydrateerd aanvoelen.

Moisturising Body Milk is verkrijgbaar bij Douglas vanaf €2,99-50ml

Douglas Essential Basic – Hand Beauty Treatment Care

Deze handcrème gebruik ik nu denk ik elke dag al twee maanden lang en nog steeds niet op. Hand Beauty Treatment Care bevat shea butter dat een herstellende werking heeft en allantoïne, bekend om haar rustgevende en hydraterende eigenschappen. Direct na het eerste gebruik voelen mijn handen zacht, soepel en gehydrateerd aan. De geur is zacht, fris en subtiel.

Hand Beauty Treatment Care is verkrijgbaar bij Douglas voor €4,99-75ml

Douglas Essential Basic – Moisturising In-Shower Body Milk

Deze body milk is special voor onder de douch waardoor je daarna niet nog eens een body milk hoeft aan te brengen. Deze Moisturising In-Shower Body Milk heeft een verzachtende en kalmerende werking door de zoete amandelolie die hierin werkt is. Ik ben zelf niet heel enthousiast hierover maar misschien omdat in-shower body milk sowieso niet helemaal mijn ding is.

Moisturising In-Shower Body Milk is verkrijgbaar bij Douglas voor €7,99

Douglas Essential Basic – Exfoliating Body Scrub

Deze scrub is mijn favoriet uit de Douglas Eddential Basic- lijn. Hij is verrijkt met plantaardige glycerine, aardbei achenes wat heerlijk voor de huid is. Het verwijderd de dode- huidcellen en als resultaat een heerlijk zacht en gevoede huid. Ik gebruik hem nu één keer in de week.

Exfoliating Body Scrub is verkrijgbaar bij Douglas voor €9,99- 200ml

Douglas Essential Basic – Nourishing Shower Cream

De Nourishing Shower Cream heeft een romige structuur en maakt mijn huid zacht en soepel. Deze shower cream bevat ingrediënten zoals; katoenzaad en geeft een rustgevend effect.

Nourishing Shower Cream is verkrijgbaar bij Douglas vanaf €2,99-50ml

Douglas Essential Basic – Anti-Hair Regrowth Deodorant

Deze deodorant zorgt ervoor dat de haargroei beperkt, ideaal natuurlijk vooral nu in de zomer. De formule geeft een langdurige frisheid en werkt ook goed tegen transpiratie. Ik gebruik hem elke dag en mijn haargroei is echt vertraagt en hij is lekker verfrissend.

Anti-Hair Regrowth Deodorant is verkrijgbaar bij Douglas voor €4,99-50ml

Douglas Essential Basic – Body Beauty Treatment Care

Ben je opzoek naar een herstellende creme dan kan ik je deze Body Beauty Treatment aanraden van Douglas. Als je hem aanbrengt heeft hij wel even tijd nodig om in de huid te trekken, maar daarna blijft je huid de hele dag zacht aanvoelen. Ik gebruik hem ook graag voor mijn dochtertje. De inhoud in best wel veel en daardoor doe je extra lang hiermee!

Body Beauty Treatment Care is verkrijgbaar bij Douglas voor €9,99-450ml

Deze lijn heeft een aantal pareltjes die ik nog steeds elke dag gebruik. De geur van de gehele Douglas Essential Basic- lijn is fris en subtiel. Alle producten zorgen voor een zachte en soepele huid.

Heb jij weleens producten van Douglas gebruikt?