Review Beautybox Januari

Elke maand als beauty liefhebber een Beautybox ontvangen klinkt toch niet verkeerd! Beautybox is een concept waar je maandelijks verassingsbox vol luxe producten ontvangt. Vandaag laat ik jullie de Review Beautybox Januari zien, kijk je mee!

Review Beautybox Januari

Over de Beautybox

  • Blijf met de Beautybox op de hoogte van de laatste beauty- trends
  • Ontvang elke maand 5 mooie producten van de nieuwste merken
  • Betaal maandelijks €14,95 of sluit een 3, 6 of 12 maanden abonnement af
  • Geef jouw mening en ontvang Beautypoints waarmee je spaart voor aantrekkelijke kortingen!

Review Beautybox Januari

Review Beautybox Januari

Review Beautybox Januari

Peony Cosmetics – Shadow Trio €18,00

De pigmentatie van het palette is hoog. Bij het aanbrengen had ik wel een lichte fall-out. De oogschaduw is makkelijk te blenden en voelt zacht en romig aan vooral de goud bronze metallic kleur. Deze kleuren zijn draagbaar en blijft zo’n 8 uur mooi zitten.

 

Review Beautybox Januari

Review Beautybox Januari

Review Beautybox Januari

Trifle Cosmetics – Liquid Glow €23,95

 

Liquid Glow was een hit in 2017 en ook in 2018 zet deze trend terug. Wie houd nou niet van een mooie glow? Voor een mooi effect heb je echt maar een kleine hoeveelheid nodig. Deze glow geeft een mooie rooskleurige glans. De Liquid Glow is verrijkt met Cacao Extract om je huid te verzorgen en zachter te maken. Deze liquid glow blij met gemak en gehele dag mooi op zijn plek zitten, ik was onder de indruk!

Review Beautybox Januari

Figs & Rouge – Hydra-Activ Ha+ Day Cream 20ml €12,50

Deze dagcrème van Figs & Rouge geeft de huid gedurende de gehele dag hydratatie en maakt de huid zacht en stralend. De dagcrème is verrijkt met Vitamine A, C & E. De crème laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in. Persoonlijk vind ik de hoeveelheid van tube in combinatie zelf wel erg prijzig als je het los zou kopen.

Review Beautybox Januari

Review Beautybox Januari

Afterspa – Magic Make-up Remover €5,95

Deze Magic Remover maakt het mogelijk om allerlei soorten make-up te verwijderen. En wat je hierbij nodig hebt is alleen maar water! Je kan de Magic Make-up Remover zo’n 1000 keer gebruiken en is dus goed voor het milieu en je portemonnee! Geschikt voor alle huidtype en waterproef make-up.

Review Beautybox Januari

Orange Care – Intensive Hand Treatment €8,90

Handen hebben bij mij voornamelijk in de wintermaanden extra verzorging nodig. Intensive Hand Treatment dringt diep dor, verzorgt en voor de huid. Resultaat is toch wel enkele dag zachte en verzorgende handen. Ik had hierna geen last meer va trekkerige handen en droogheid.

Review Beautybox Januari

Orange Care – Intensive Foot Treatment €10,50

Mijn voeten worden juist in de winter gauw verwaarloost als het gaat om verzorging. Perfect was het dus dat ik Intensive Foot kreeg in de Beautybox. Mijn voeten zijn nu zo droog en ruw dat een extra verzorging wel nodig was. De Intensive Foot Treatment verzorgt en voed de huid. Na een behandeling van 90 min voelde mijn voeten gehydrateerd aan. Deze treatment voor de voeten zorgt er ook nog eens voor dat de dode huidcellen worden verwijderd.

Review Beautybox Januari

Deze editie heeft een waarde van €79,50 voor 6 producten! Je kan kiezen bij Beautybox voor een maandelijks abonnement, dat maandelijks ook opzegbaar is. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om voor 3, 6 of 12 maanden een abonnement aan te gaan die automatisch afloopt. Ben jij ook benieuwd naar de beautyboxen en houd je van verassingen dan kan je via Beautybox een abonnement afsluiten!

Een abonnement bij Beautybox heb je al vanaf €14,95 per maand en voor Belgie €18,95 per maand incl. verzendkosten