Heb je al eens eerder gehoord van Beauty Disrupted? Dit mooie merk vervangt plastic verpakkingen als het gaat om onder andere shampoo, conditioner en showergels. De producten van het merk komen namelijk is vaste vormen, dus in shampoo bars etc. Dat is misschien even wennen, maar oh zo goed voor het milieu (en uiteindelijk ook voor je haren). In deze review vertel ik wat meer over de Beauty Disrupted Alpine Glow set.

Beauty Disrupted Alpine Glow set

De Alpine Glow set is geschikt voor normaal haar en bevat eigenlijk alle drie de essentials die jij nodig hebt onder de douche. De bars worden op verantwoorde wijze geproduceerd in Zuid-Frankrijk en zijn lekker hydraterend voor het haar en de huid. In de set zit een shampoo bar, een conditioner bar en een body bar.

De verpakking en geur

De verpakking ziet er natuurlijk weer heel mooi en clean uit. Zoals alle verpakkingen van het merk zijn. Elke lijn heeft haar eigen kleur en dat is handig, want zo zie je meteen welke kleur je moet hebben en voorkom je verwarring. De geur van de Alpine Glow items is heerlijk. Het zou moeten laten denken aan bergen en gletsjers, maar tevens vind ik het ook wat bloemachtig ruiken. De geur mix bestaat uit eucalyptus, rozemarijn en dennenboom.

De inhoud

De shampoo bar bevat biologische Inca inchi-olie uit Peru, dat droog en beschadigd haar op een milde wijze reinigt, voedt en hydrateert. Je moet hem even nat maken en tussen je handen laten opschuimen. Dan pas breng je het aan in je haren. Het laat zich prima verdelen en spoelt makkelijk uit. Erna is het de beurt aan de conditioner. Deze voedt en herstelt zonder het haar te verzwaren. Hij is geschikt voor ieder haartype en na het aanbrengen merk je meteen de zachtheid ervan. Super! Om je douchebeurt af te maken is er de body bar. Hiermee reinig je op milde wijze je lichaam en tevens hydrateert hij de huid. Laat de bar fijn over de huid glijden. De formule bevat zoet amandelolie en natuurlijke glycerine.

Ik kende het merk al en het is echt fijn. Sowieso omdat het goed werkt, maar ook omdat je dus veel plastic flessen met een bar kunt vervangen. Je doet er best lang mee, veel langer dan een shampoo fles! De geur is ook echt heerlijk verfrissend, ontspannend en tegelijkertijd verkwikkend. Ideaal voor elk moment van de dag. De Beauty Disrupted Alpine Glow set kost €52,- en is onder andere verkrijgbaar bij Skins.nl.