Remescar tegen wallen en donkere kringen

Nu ik ouder word merk ik dat het gebied rondom mijn ogen erg snel gaat tekenen vooral door vermoeidheid of stress. Dit zie ik vooral terug in de vochtophoping onder mijn ogen. Ik vind sowieso dat ik steeds meer last krijg van wallen en heb er echt problemen mee. Voordat ik besluit om een eventuele ingreep te doen, wil ik het eerst eens proberen met een crème. Over Remescar tegen wallen en donkere kringen had ik al veel gehoord en heb het nu ook zelf enkele weken geprobeerd. Vandaag laat ik je zien of deze crème zo effectief is als dat beloofd word!

Remescar tegen wallen en donkere kringen

Over Remescar tegen wallen en donkere kringen

Remescar wallen en donkere kringen is een snelwerkende en doeltreffende crème die wallen en donkere kringen onder de ogen direct verminderen. Door de revolutionaire EYESYL technologie werkt het de crème onmiddellijk. Het is een unieke combinatie van klei-mineralen en bipeptide-complex verstrakt de huid, verminderd vochtophoping onder de ogen en zorgt voor een micromusculaire pauze. Dit helpt de zwelling te verminderen en de donkere kringen tegen te gaan.

Remescar tegen wallen en donkere kringen

Remescar tegen wallen en donkere kringen

De crème komt in een tube met een inhoud van 8ml en heeft een kleine opening waar het product uitkomt. Je kan het product hierdoor heel makkelijk doseren door er heel zacht in te knijpen. Het crème is niet wit van kleur wat je wellicht zou verwachten maar juist huidkleur waardoor het mooi samen smelt met eigen huidtint en je er niets van terug ziet.

Remescar tegen wallen en donkere kringen

Ik breng een kleine hoeveelheid aan onder beide ogen. Ik doe dit met mijn wijsvinger en dan al kloppend van binnen naar buiten. Daarna is het de bedoeling om je gezichtsuitdrukking 2 min onveranderd te laten, zodat het product zijn werk kan doen. Je voelt heel langzaam dat je huid onder de ogen strakker word. Het voelt als tweede laag huid op je huid komt, zo zou ik het omschrijven.

Remescar tegen wallen en donkere kringen

Hier boven de voor en na foto die ik absoluut niet bewerkt heb! Je ziet duidelijk dat de vochtophoping (de wal) verdwenen is, ongelofelijk was mijn eerste reactie! Ik ben heel blij met het resultaat kan ik je zeggen. Hierna kan je beginnen met het aanbrengen van je eventuele dagelijkse make-up. Het effect blijft zo’n 8 uur. Het is een tijdelijke oplossing en het word aangeraden om het product niet langer dan 4 weken achtereen volgend te gebruiken.

Remescar tegen wallen en donkere kringen

Remescar werkt zeker dat heb je gezien. Het is fijn dat er een product op de markt is die direct werkt waardoor je met meer zelfvertrouwen de dag te gemoed kan gaan. Helaas is het een tijdelijke oplossing voor een blijvend probleem. Dus zolang ik mijn wallen hiermee op de wat ‘zwaardere’ dagen kan onder drukken gebruik ik het. Maar toch gaat mijn zoektocht verder naar een langdurige oplossing. Het is misschien een wat duurdere crème maar nu ik gezien heb hoe effectief het is vind ik het zeker waard.

Remescar wallen en donkere kringen is verkrijgbaar bij Viata van €34,95 voor €27,61

Gebruik jij iets tegen wallen en donkere krijgen? Mocht je eventueel tips hebben voor mij hoor ik het graag.