Recover-Me Anti-Aging

Zo’n zes weken geleden ben ik begonnen met Recover-Me Anti-Aging poeder. Naast dat de poeder helpt en ondersteund tegen veroudering van de huid, verbeterd het ook je slaap en verhoogd het je mentale focus. Hoe het werkt en wat mijn ervaring is vertel ik jullie vandaag. Ik kan al verklappen dat ik er heel enthousiast ben!

Recover-Me Anti-Aging

Recover-Me Anti-Aging

Over Recover-Me Anti-Aging

Recover-Me is ontwikkelt, op basis van de Nobelprijs 1988 voor de Fysiologie of Geneeskunde. Het is een unieke mix van aminozuren en een drager, die gecontroleerde omzetting van de aminozuren in stikstofoxide mogelijk maakt. De ingrediënten zijn wetenschappelijk bewezen dat ze goed samenwerken.

Een belangrijke stof die gebruikt word is L-arginine, dit is een semi-essentieel aminozuur. Dit is goed voor iedereen en geeft controle over het huidverouderingsproces. Het hersteld de vitaliteit en zorgt daarnaast voor een betere en diepe slaap. Deze diepe slaap verhoogt ook je groeihormoon en stimuleert je immuunsysteem.

Aantal pluspunten op een rijtje:

  • Anti-Aging
  • Groeihormoon
  • Verhoogt presentaties
  • Verbeterd de slaap
  • Verbeterd geheugen
  • Seksuele functie
  • Bevorderd je algemene welzijn

Ik heb de poeder dagelijks genomen, zes weken lang en van de bovenstaande punten zie ik veel wat ik ervaar en herken. Dat maakt ook waarom ik zo enthousiast ben. Daarnaast merk ik dat het heel goed om mijn gemoedsrust en stemming heeft gewerkt.

Recover-Me Anti-Aging

Recover-Me Anti-Aging

De Verpakking van Recover-Me Anti-Aging

De poeder zit goed verpakt in een zilverkleurige verpakking. De inhoud is 250 gram wat voldoende is voor 4 tot 6 weken. Als je eenmaal de verpakking geopend heb is deze ook weer goed hersluitbaar.

Recover-Me Anti-Aging

Het gebruik van Recover-Me Anti-Aging

Je neemt de poeder na je laatste maal of 30 minuten voordat je gaat slapen.

Per keer gebruik je 1 afgestreken schepje en doe je het in een glas. Vervolgens voeg je hier water aan toe en roer je 30 seconden goed. Je zit dat de poeder langzaam oplost. Daarna drinken en klaar! De smaak is ook belangrijk. De poeder is geur en smaakloos, wat ik een voordeel vind. Ik heb namelijk wel eens vaker anti-aging poeders gebruikt maar hadden toch een bittere en nare smaak, deze dus totaal niet.

Recover-Me Anti-Aging

Mijn persoonlijke ervaring

Wat ik vrijwel snel merkte is dat ik dieper ging slapen en de volgende ochtend energieker wakker werd. Dit heeft zowel een goede invloed op mijn gemoedstoestand als op mijn lichamelijke gesteldheid. Ik begin namelijk zichtbaar te merken dat mijn huid uitgeruster is en dat wallen bijna zo goed als weg zijn. Zelfs buitenstaanders zeggen dat ik er goed en uitgerust uit zie. Ook heb ik het idee dat mijn huid steviger begint te worden en vochtbalans ook verbeterd is.

Door dit alles voel ik me de afgelopen weken ook een stuk beter in mijn vel en voel ik mij zekerde als voorheen. Mijn zakje is nu op maar wil deze kuur graag doorzetten om te kijken welke resultaten ik nog meer kan behalen en om de behaalde resultaten te behouden!

Over Recover-Me Anti-Aging is nog zoveel meer te vertellen dan ik vandaag heb gedaan. Want Recover-Me is zoveel meer dan alleen anti-aging en slaap bevorderend, maar dat zijn wel de twee punten waar ik vooral nu opgelet heb en zichtbaar resultaat van zie en ervaar. Ik ben geestelijk uitgerustige, opgewekter en meer energie om te presteren. Mijn huid en dan vooral mijn gelaat oogt zoveel rustiger, steviger en harde lijnen en wallen zijn zichtbaar verminderd. En als zelfs buitenstaanders die het  opvallen,  kan ik toch wel zeggen na zes weken dat het werkt!

  • Recover-Me Anti-Aging  is online verkrijgbaar bij Recover Me voor €39,95 250 gram (1 zakje)
  • Als je 3 x of meer Recover-Me Anti-Aging (250 gram) besteld dan €36,95 per zakje
  • Abonnement € 33,32 per pakket Elke 3 maanden ontvangt u automatisch 3 zakjes. De prijs voor 3 maanden is: € 99,95

Met één zakje doe je zo’n 4 tot 6 weken mee. Ik heb er zes weken mee gedaan.