Real Techniques komt weer met een prachtige nieuwe limited edition kwasten set! Deze Real Techniques Ultimate Base Set bevat onder andere de super fijne Miracle Complexion Sponge! Kijk je mee?

De Ultimate Base Set bestaat uit een Expert Face Brush, (mijn favoriete) Miracle Complexion Sponge en een Deluxe Concealer Brush. Een complete set om je gezicht flawless mee te maken dus! Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik alleen maar Real Techniques kwasten heb met een paarse achterkant. Maar nu heb ik eindelijk ook eens een ander kleurtje! Deze set heeft namelijk een fel oranje achterkant, vallen ze lekker op!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het setje komt met een leuke etui waar precies genoeg ruimte in zit voor de kwasten, je kan er zelfs nog een extra kwast bij doen! In het etuitje zit ook een handig spiegeltje zodat je je ook onderweg makkelijk kan opmaken! Het sponsje past overigens niet in de etui. Laten we de set eens van dichtbij bekijken!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Expert Face Brush

Wat een prachtige kwast hé? Ik heb toevallig geen foundation kwast meer dus ik was erg blij om te zien dat deze in de set zat. De kwast is mooi compact en mega zacht. Waar ik vaak bang voor ben is dat een kwast als deze te zacht is waardoor je foundation niet mooi aan te brengen is. Gelukkig is dat met deze kwast absoluut niet! Echt een topper!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Deluxe Concealer Brush

Weer zo’n mooie kwast. Normaal gebruik ik geen kwasten om mijn concealer aan te brengen (ik gebruik de YSL touche eclat, hier zit al een kwastje bij). Maar volgens mij is deze kwast ook heel fijn te gebruiken als oogschaduw kwast.

 Real Techniques Ultimate Base Set v

Miracle Complexion Sponge

Hier werd ik echt helemaal happy van! De spons doet een beetje denken aan de wel bekende Beautyblender. Alleen is deze een stukje goedkoper. Hij kost los namelijk maar €6. Wat ik erg fijn vind is de platte kant. Hiermee kan je heel fijn je concealer onder je ogen verdelen. Je komt echt overal bij dus.

 Real Techniques Ultimate Base Set r

Zoals je misschien al gelezen hebt heb ik ook de Real Techniques Eyelining Set en de Starter Set. Beide sets gebruik ik met regelmaat. Ik ben daarom ook enorm blij met de nieuwe Real Techniques Ultimate Base Set. Ik heb nu eigenlijk voor mijn gevoel de perfecte sets om mijn hele gezicht op te maken.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Real Techniques Ultimate Base Set kost €26,99 en is onder andere bij The Make-Up Spot te bestellen.

Nieuwehandtekening