Als beauty blogger kan je natuurlijk nooit genoeg kwasten hebben. Nou zijn er ontzettend veel mooie kwasten merken, toch blijf ik helemaal verliefd op de kwasten van Real Techniques. Ik ontving deze prachtige Real Techniques Eyelining Set. Kijk je mee!

Real Techniques Eyelining Set 1

Real Techniques staat natuurlijk al wel bekend om zijn mooie kwasten setjes, toch had ik deze speciale collector’s edition niet eerder gezien. De set bestaat uit 4 prachtige eyelining kwasten die perfect zijn voor het zetten van eyeliner en oogschaduw. Ik heb al de Real Techniques Starter Set en dacht eigenlijk dat dit nieuwe eyelining setje dezelfde kwasten zou hebben maar gelukkig is dat niet het geval.

De set bestaat uit 4 fijne kwasten, zullen we ze 1 voor 1 even bekijken?

Real Techniques Eyelining Set `2

Smudge Brush: Deze kwast is bedoeld voor het smudgen / vervagen van je eyeliner. Persoonlijk doe ik dat nooit dus gebruik ik deze kwast voor het aanbrengen van mijn oogschaduw.

Real Techniques Eyelining Set 3

Precision Liner Brush: dit kwastje is mijn absolute favoriet. Hij is echt super dun en heeft een fijn puntje waardoor je hele mooie strakke dunne lijntjes kan trekken.

Real Techniques Eyelining Set 4

Pointed Liner Brush: dit kwastje is echt perfect voor het aanbrengen van gel liner. Maar voor het precieze werk vind ik hem net iets te dik, maar goed dat kan ook persoonlijke smaak zijn.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Eyeliner Brush: Dit kwastje kennen we allemaal wel. Hiermee breng je een super mooie strakke eyeliner aan, maar je kunt hem ook heel goed gebruiken voor je wenkbrauwen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

De Real Techniques Eyelining Set is echt perfect voor het aanbrengen van dé perfecte winged eyeliner maar is ook prima te gebruiken voor andere dingen zoals oogschaduw aanbrengen of wenkbrauwen shapen. Ik vind het echt de perfecte aanvullen op mijn Starters setje van RT.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kwasten van Real Techniques zijn tegenwoordig ook in de winkel te koop, maar mocht je online willen shoppen neem dan zeker een kijkje bij Beauty Licious. Naast de Real Techniques Eyelining Set van €25,99 hebben ze ook andere kwasten uit de gewone collectie, de starters set en ook de prachtige bold metals kwasten.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ben jij ook zo’n fan van de Real Techniques kwasten?

Nieuwehandtekening