Rayban aviator 11

Ja, je leest het goed, ik heb een verslaving. En nee het is geen drugs of iets geks. Het is een leuke verslaving voor de verandering al zeg ik het zelf. Ik kan namelijk niet zonder mijn Ray-Ban Aviator zonnebrillen.

Ray-Ban Aviator 11

Zodra de eerste zonnestralen mijn gezicht raken heb ik mijn Ray-Ban al op. Nou zou je denken tja, ik heb ook 2 brillen, niks ergs aan toch? Maar nee, bij mij is het iets verder uit de hand gelopen. Ik heb namelijk al een beste verzameling Ray-Ban Aviator brillen! Vandaag wil ik jullie wat meer vertellen over het ontstaan van mijn passie voor deze bril.

Ray-Ban Aviator

Het merk Ray-Ban heeft mij altijd al gefascineerd. Mijn vader heeft namelijk al vanaf kleins af aan een bril. En zo lang als ik mij kan herinneren is dat al van het merk Ray-Ban. Natuurlijk heeft mijn papa in zijn jongere jaren ook de Aviator als model gedragen, dat was toen gewoon hip!

Ray-Ban Aviator Collage

Op mijn 18e verjaardag kreeg ik de vraag wat ik nou echt heel graag zou willen voor mijn verjaardag. We zaten op dat moment lekker aan het strand in Spanje en er liepen al de hele week verschillende mannen rond die (nep) zonnebrillen verkochten, waaronder ook de Ray-Ban Aviator modellen. Dus zonder te aarzelen riep ik: Doe mij maar een echte Ray-Ban Aviator! Ik koos voor een simpele maar ontzettend fijne zilveren frame met zilveren spiegelglazen. En zo ontstond mijn verlaving.

Ray-Ban Aviator 12

Sinds mijn 18e verjaardag heb ik bijna elk jaar een nieuwe Ray-Ban Aviator gekocht of gekregen. Zo heb ik inmiddels een groene, blauwe, roze en een zilveren Aviator. Bram zeurt regelmatig of hij één van mijn brillen op mag. En je zou zeggen why not? Je hebt er zat! Maar ik ken mijn lieve mannetje. Hij gaat er op zitten, doet het hoesje er niet om en is totaal niet zuinig! Ik ben veel te verliefd op mijn mooie Aviators!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mijn nieuwste aanwinst is de groene Aviator van Ray-Ban. Ook deze heeft weer spiegel glazen. Sommigen vinden het irritant. Ik vind het heerlijk! Zo kan ik lekker ongegeneerd mensen bekijken als ik lekker in het zonnetje op het terras zit. Mensen kijken is het leukste en ontspanendste wat er is! In tegenstelling tot mijn andere brillen komt deze wel uit Nederland. Bij iLookz om precies te zijn. Hier hebben ze een Virtuele Paskamer waardoor je vooraf kan zien of een bril je staat of niet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Welke kleur Ray-Ban Aviator vind jij het mooiste?

Nieuwehandtekening