Al een poosje zie ik de foto’s op Facebook en Instagram voorbij komen. Een super leuke clutch die echt een statement maakt en waar ook de nodige ophef al over is geweest. Ik heb het over de Shoot Me Clutch!

shoot me clutch

Ik kreeg de clutch binnen een dag voor ik vertrok naar Engeland. En wat wou ik hem graag meenemen. Ik heb het maar niet gedaan want ik ze mezelf al staan bij de duane, uitleggen waarom er op de X-ray een pistool gezien word. Gelukkig is het allemaal fake en lijkt het maar alsof je een pistool in je tas draagt.

Shoot me!

De tas is gemaakt van een heel stevig materiaal. En geeft je outfit echt een stoere, rebelse look. Veel celebrities liepen er al mee rond en nu ik eindelijk ook! De clutch is leger groen en heeft een donkere rits. Ook zit er een aan de achterkant van de clutch nog een ritsvakje.

shoot me clutch back

Zoals je kan zien is de binnenkant mooi gevoerd en zitten er nog verschillende vakjes in. Ook zit er een handig hengsel bij waardoor je hem ook over je schouder kan dragen. En over de ruimte in de clutch hoor je mij echt niet klagen! Mijn andere clutches zijn bij lange na niet zo ruim van binnen.shoot me clutch en sacha boots

Wat ik vooral erg leuk vind is om deze Shoot Me! clutch te combineren met mijn nieuwe Sacha Boots. Deze Casual biker boots zijn lekker stoer en van stevig zwart leer. Echt goedkoop zijn ze niet, maar ze zijn wel erg fijn!

sachashoes

De Shoot me! Army clutch is te koop bij Raved Musthaves voor maar €29,95. Ik beveel hem echt aan iedereen aan want naast dat hij zo handig is qua ruimte is het ook echt een eyecatcher die je outfit helemaal compleet maakt!

Wat vind jij van de Shoot me! Clutch?

Nieuwehandtekening