1601395_443247569160022_904804553869983254_n

Ken je dat gevoel, wat moet ik nu weer kopen voor de jarige. Of wat haal ik nou voor die vriend die alles al heeft? Vreselijk. Ik kan dan nooit iets nuttigs vinden en kom dan vaak uit op een funny gift. Nou heb ik echt DE perfecte webshop voor dit soort dingen gevonden! Lees je mee?

airchamp-pro-automatische-luchtpomp-13c

Ik heb even een leuk cadeautje uitgezocht voor mezelf en voor mijn vriend Bram. Sinds kort is Bram aan het mountainbiken en helaas gaat dat soms gepaard met een lekke of zachte band. En om nou een grote fietspomp in een rugzak mee te nemen op een fietstocht is niet heel handig. Gelukkig heeft Radbag een super handige mini fietspomp! Deze past perfect in een fietstasje of in zijn rugzak op zijn shirt!

sleutelhanger-voor-haar-hem-d98

Zoals sommigen misschien al wisten gaan wij hopelijk in november de sleutel krijgen tot ons nieuwe paleisje. En toen ik deze super schattige his and hers sleutel opberg hangers zag was ik gelijk verkocht. Vind je ze niet schattig?

polaroll-houder-voor-toiletpapier-090

Bram spendeert dagelijks wel zeker een half uur in de toilet. En nu kan hij in plaats van mij een selfie sturen een selfie toilet papiertje van het rolletje scheuren. Ik vind deze toilet rolhouder echt hilarisch!

kokeshi-bento-boxen-144

En last but not least nog een leuk dingetje voor mezelf. Ik vind het altijd heerlijk om een lekkere salade mee te nemen naar het werk. Maar niets is vervelender dan slappe sla omdat de dressing in het zelfde bakje zat. Nou met dit schattige lunch torentje, ook wel een Bento Box genoemd kan ik gelukkig alle ingrediënten los van elkaar verpakken en vers houden!

Alle items zijn te koop bij Radbag.nl. Ze leveren super snel en hebben echt het grootste assortiment gadgets, cadeautjes en funny keuken spulletjes. Dus mocht je alvast gaan rondkijken voor bijvoorbeeld kerstcadeautjes neem dan zeker een kijkje. Ze hebben echt voor iedereen wat wils!

Heb jij ook altijd zo’n moeite met leuke cadeautjes uitzoeken?

Nieuwehandtekening