Lipsticks heb je nooit genoeg, zeker niet als je net als ik lichtelijk verslaafd bent aan lipsticks. Een merk wat echt hele fijne lipsticks verkoopt maar waar je in mijn ogen relatief weinig over leest is Pupa. Vandaag laat ik een prachtige matte lipstick zien van Pupa, namelijk de Miss Pupa Velvet Matte lipstick zien.

Pupa velvet matt c3

Miss Pupa Velvet Matt Lipstick

De lipstick zit verpakt in een opvallend rood doosje met zilveren details wat er erg vrolijk uit ziet. De huls van de lipstick is helemaal zilver en heeft rode details. De huls ziet er ook erg leuk uit en loopt zowel boven als onder iets schuin af. In de huls zit een inhoud van 3,3 gram wat netjes is. De kleur die ik ontvangen heb is 102 Rock Nude.

IMG_0266.

De lipstick heeft volgens Pupa een velvet matte finish, is comfortabel om te dragen en zou je lippen uren lang een flawless resultaat moeten geven. Verder is de lipstick dermatologisch getest. De kleur zelf vind ik erg mooi en past wat dat betreft helemaal bij mij. Het is een warme nude kleur met een peachy/bruinige ondertoon. De vorm van de lipstick loopt ondanks de ronde huls toch spits toe en dat vind ik zelf een stuk makkelijker met aanbrengen.

Pupa velvet matt 3

Rock Nude oogt in de huls wat donkerder, op mijn huid is de kleur net even wat lichter. De swatch aanbrengen ging gemakkelijk, de lipstick voelt creamy aan en droogt niet extreem matte op. De kleur vind ik prachtig, echt een zachte mooie kleur voor de lente.

Pupa velvet matt 1

Rock Nude bracht ook op mijn lippen prima en is in mijn ogen wel echte matte qua finish. Qua draagcomfort is het eveneens prima te doen, je voelt de lipstick wel zitten maar droogt mijn lippen zeker niet uit. De kleur vind ik overigens erg veel weg hebben van Kinda Sexy van MAC al lijkt deze kleur net even wat lichter. Voor mij is dit een ideale lente kleur om te dragen. De lipstick blijft goed zitten en hield het ongeveer 4 uur uit zonder dat ik bij moest werken. Als je wat heb gedronken zit de kleur nog prima op zijn plaats en ook een kleine maaltijd overleefd het.

Hou je van wat warmere nude kleuren? Dan is Rock Nude zeker een mooie kleur om eens te proberen. In het totaal zijn er 16 kleuren te koop uit de Miss Pupa Velvet Matte lipstick lijn er zit dus gegarandeerd wel een mooie kleur tussen. Pupa Milano is o.a. te koop bij www.makeup-bestellen.nl, de Pupa Velvet Matte lipsticks kosten € 16,95 p.st.

Heb jij weleens iets geprobeerd van Pupa?

handtek ellen