Regelmatig loop ik even de Primark binnen, ik vind het een heerlijke winkel om lekker even rond te kijken. De ene keer ga ik met lege handen naar huis terwijl ik de andere keer met tassen vol weer vertrek. Kort geleden was ik er weer te vinden en kocht ik een aantal leuke items. Vandaag laat ik aan je zien wat ik allemaal heb geshopt.

IMG_1051.

Het is best “gevaarlijk” als je op slechts tien minuten loopafstand woont van de Primark, ik kom er namelijk best vaak. Niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn kinderen hebben ze ontzettend leuke dingen voor een mooie prijs. Kort geleden was ik in de stad om even heerlijk voor mezelf te shoppen en uiteraard ging ik niet met lege handen naar huis. Vandaag laat ik zien wat ik allemaal kocht bij de Primark. Ik weet de exacte prijzen helaas niet meer uit mijn hoofd maar alle items waren tussen de tien en vijftien euro ongeveer. Alle kledingstukken zijn in maat 34.

IMG_1012

Als eerste kocht ik een leuk legergroen shirtje welke aan de acherkant net even iets langer is als aan de voorkant. De stof voelt heerlijk zacht aan en valt erg soepel. Wel schijnt het shirt wat door dus ik draag er een zwart hemdje onder. Op de shouders zit een leuk gehaakt detail wat het shirt net even wat speelser maakt. Het shirtje heeft driekwart mouwen. Er waren meerdere kleuren te koop maar ik vond dit persoonlijk de leukste.

IMG_1026

Met het volgende item ben ik ook echt super blij. Het is een lang shirt/tuniekje valt heerlijk soepel valt maar toch ook weer mooi aansluit. Het kolletje eraan vind ook erg leuk gedaan. Aan de zijkant van het shirt zit een split welke vrij hoog doorgetrokken is. Ik ben dol op legergoene kleuren omdat heel makkelijk te combineren is. Ik vind dat het het beste te combineren is met een basic legging en om het geheel net even iets stoerder te maken draag ik mijn zwarte Nike sneakers. Ook dit shirt was te koop in meerdere kleuren.

primark shoplog IMG_1021

Met dit leuke jurkje had ik echt mazzel want deze kon ik voor maar 7 euro kopen in de sale. Waarom het tussen de sale hing weet ik niet want de andere kleuren hadden in mijn Primark filiaal nog wel de reguliere prijs. Het jurkje is gemaakt van een soepele dunne stof waardoor het mooi aansluit. Het schijnt een tikkeltje door waardoor ik er wel een hemdje onder draag. Zelf vind ik het altijd erg leuk om onder een jurkje sneakers te dragen om het een wat stoerdere uitstraling te geven.

 primark shoplog IMG_1033

Mijn favoriete aankoop is dit donkergrijze tunieke wat een extra speels effect heeft door het geknoopte effect aan de zijkant. Ik combineer het graag met een zwarte blazer en mijn zwarte pumps zodat ik het ook kan dragen voor wat chiquere gelegenheden. Ook deze stof is weer heel zacht en soepel waardoor het mooi valt. Je kunt dit tuniekje het beste dragen met een legging eronder omdat het wel wat aan de korte kant is voor een panty.

primark shoplog

Als laatste heb ik dit leuke A-symmetrische shirt gekocht. A-symmetrisch is weer helemaal hip want je ziet het weer in veel winkels hangen. Het is heel wat jaren terug ook erg hip geweest en toen had ik er al een haat/liefde verhouding mee want ik vind het in alle eerlijkheid niet zo heel mooi. Toch vond ik dit shirt wel erg leuk en met name het kolletje maakte het voor mij af. Ja, ik ben best gek op kolletjes.

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe aankopen en ik ga met een gerust hart de lente weer door. Alle items zijn nog te koop bij de Primark mocht je iets leuk vinden, sla je slag! Hopelijk vond je deze primark shoplog leuk!

Kom jij vaak bij de Primark?

handtek ellen