Hoewel het steeds warmer wordt en ik eigenlijk meer zomer kleding zou moeten kopen kon ik het niet laten om bij de Primark even op het winter sale rek te kijken. En wat ben ik geslaagd zeg! Benieuwd welke koopjes ik heb gescoord? Kijk dan snel mee!

primark

Ik ben echt een truien mens. Het liefst draag ik van die truien die tot over je billen zijn en lekker wijd zijn. En laat het nou net zo zijn dat dat de truien waren die in de sale hingen! Als eerste heb ik gekozen voor een beige trui.

primark 3

Hij is niet heel dik maar wel tot over mijn billen, lekker wijd en ook nog eens met een super leuke rits op de rug. Ook hing er dezelfde trui in het zwart, die nam ik ook mee. Altijd leuk voor de afwisseling. En zeg nou zelf, voor 5 euro laat jij hem toch ook niet hangen?!

primark 34

Ook heb ik een super schattig ketting setje gekocht. Dit setje bestaat uit drie kettinkjes die in lengte verschillen. De hangertjes zijn ook verschillend, zo zit er een rondje met strass steentjes aan, een veertje en ook een vierkantje met steentjes. Het materiaal is (zoals te verwachten van mij) rosé goud kleurig. Het setje kostte maar 4 euro.

IMG_9268

En als laatste heb ik ook nog een super leuk vest gehaald. Dit vest is zowel leuk in het voorjaar met een t-shirtje als met een trui in de winter. Er zitten twee zakken in het vest en de mouwen zijn drie kwart waardoor het er lekker speels uit ziet. Ik ben er zo blij mee! En het mooie is dat hij ook maar 9 euro kostte! Dat is toch niets?!

IMG_9284

Ik ben ontzettend goed geslaagd. Hoewel het niet echt lente/zomer items zijn ben ik er wel ontzettend blij mee want zo warm is het toch nog niet. In totaal heb ik maar 23 euro uitgegeven en ben ik 2 truien, een vest en een ketting rijker!

IMG_9291

Koop jij ook wel eens wat bij Primark?

Nieuwehandtekening