Een BH die er niet alleen heerlijk zit, er prachtig uit ziet, maar ook nog eens genoeg support bied, wat wil je nog meer? Ik heb het over de nieuwe PrimaDonna longline bra’s! Benieuwd? Lees dan snel verder.

In de fifties waren ze al helemaal in, en nu anno 2017 zijn ze ook weer helemaal back! De longline bh is weer terug van weggeweest. Afgelopen zomer zag je al veel merken met de korte topjes, en nu is het ook helemaal hot in lingerie land! Persoonlijk ben ik er alleen maar blij mee omdat deze bh’s ook ontzettend fijn zijn voor je rug als je een wat grotere cup maat hebt.

Dolce Vita

Het Dolce Vita setje heeft een prachtige rozen print en is helemaal doorschijnend. Persoonlijk draag ik liever voorgevormde lingerie, maar voor dit setje maak ik graag een uitzondering! Bij dit setje zit een bijpassend luxe string. Door de brede band lijkt het zelfs een beetje op een boxershort.

PrimaDonna Longline Bra 1

Showtime

Showtime is mijn favoriet! De BH is voorgevormd en is heel mooi laag uitgesneden. Naast dat hij absoluut sexy is vind ik het ook wel een beetje een sportieve set. Ook deze heeft iets bredere banden en op de rug zitten in plaats van de standaard 2 of 3 haakjes maar liefst 5 haakjes. Erg fijn voor een goede support.

PrimaDonna Longline Bra 45

Ik heb geen size zero, en dat merk ik maar al te vaak met het shoppen voor mooi ondergoed. Vaak zijn de bh’s te klein of hebben “scherpe” bandjes. En omdat een bh (in mijn geval) toch wel wat gewicht om hoog moet houden kan dit behoorlijk pijn doen aan mijn schouders. Ik was dan ook enorm blij toen ik zag dat de nieuwe PrimaDonna Longline Bra’s brede bandjes hebben.

De nieuwe PrimaDonna Longline Bra heeft mijn hart gestolen! Niet alleen heel erg fijn om te dragen, maar ook nog eens super sexy! Wat vind jij?

Handtekening Jamey