Bourjois heeft voor de zomer van 2016 een prachtige Paris Ethnic Chic Summer Look collectie uitgebracht. Alle producten zijn geïnspireerd door verschillende culturen en modeshows. Vandaag laat ik jullie twee prachtig roze items uit deze collectie zien. Kijk je mee?

De zomer is daar! Tijd voor wat felle kleuren en zomerse avonden. Ik mocht uit de zomer collectie van Bourjois twee items testen en heb gekozen voor een 1 second nagellak en een Color Boos lipstick.

My Paris Ethnic Chic Summer Look

Paris Ethnic Chic 5

N°59 Fuchsianista – 1 seconde nagellak!

Hoe gaaf is dat! Een nagellak die je binnen 1 seconde prachtig aanbrengt. De kwast is echt helemaal geweldig. Hij is lekker breed en dik waardoor je met echt 1 streep je nagel helemaal gelakt hebt! In totaal zijn er 4 knallers van een kleuren. Een 1 seconde nagellak kost €7,99 en is onder andere te koop bij Bol.com.

Paris Ethnic Chic 4

Het kleurtje Fuchsianista is een echte knaller. De lak heeft een creamy finish en droogt ook erg snel. Het doet me gelijk een beetje denken aan een gellak zonder lamp. Een volle dikke structuur die heel makkelijk aanbrengt, snel droogt en lang mooi blijft! Echt een topper!

Paris Ethnic Chic 3

N°06 Plum Russian- Color Boost Lipstick

De Color Boost lipsticks van Bourjois zijn voor mij niet onbekend. Het is eigenlijk een potlood die je lippen een prachtige kleur geeft. Naast de mooie kleur hydrateert deze lipstick je lippen ook en zou de kleur tot wel 10 uur lang blijven zitten. De Color Boost Lipstick van Bourjois is in meerder kleuren verkrijgbaar en kost maar €9,99 bij Bol.com.

Paris Ethnic Chic 1

Dankzij de SPF15 en de gegarandeerde waterproof ‘stay-on’ kleur is het een echte zomer aanrader. Het aanbrengen is ook erg makkelijk door de potlood vorm. Daarnaast vind ik het ook erg fijn dat je deze lipstick zowel in de avond mooi kan dragen als voor een dagelijkse look.

Paris Ethnic Chic 2

Ik ben helemaal summer proof met de nieuwe producten uit de Paris Ethnic Chic Summer collectie! Wat vind jij van de kleuren?

Nieuwehandtekening