Vorige week ben ik samen met Judith naar een pre-opening geweest van de nieuwe TK Maxx winkel in Den Haag. En natuurlijk heb ik een paar leuke weetjes, en laat ik de outfit zien die ik gescoord heb. Kijk je mee?

TK Maxx is voor mij al de go to place geweest voor mooie merken met leuke prijzen. Met ruim 350 winkels in de UK en Ierland werd het dus nu ook wel tijd om hier wat verder uit te breiden. In Eindhoven, Rotterdam en onlangs Groningen zit al een mooie TK Maxx winkel. Maar nu komen er op zeer korte termijn 2 bij! Namelijk TK Maxx Den Haag en Heerlen! Den Haag heeft vorige week donderdag zijn deuren geopend, en Heerlen zal volgende week donderdag (27 oktober) open gaan. Helaas nog niet bij mij om de hoek, maar hopelijk komt dat snel!

TK Maxx Den Haag 1

De TK Maxx Den Haag is echt enorm groot. De begane grond lijkt misschien niet enorm, maar zodra je de roltrap naar beneden neemt kijk je je ogen uit! Van dames en heren kleding, tot lingerie en home artikelen. En natuurlijk hebben ze ook een hoop leuks voor de kids.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Omdat het weer wat kouder word en ik nog niet heel veel warme kleding in mijn kast heb hangen ben ik gaan zoeken naar wat warms. En al snel kwam ik uit bij deze crème witte pullover. Het merk mag ik helaas niet noemen omdat TK Maxx nooit kan verzekeren dat er een zelfde item van dat ene merk daar weer hangt. Maar ik kan je verzekeren dat ik echt een goeie deal heb gevonden! Deze pullover was namelijk €119,95 en kostte nu maar €24,95!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Verder kocht ik (alweer) een tas. En tja, who can blame me. Deze tas is van een van mijn favoriete merken op dit moment. De tas is perfect voor naar het werk, maar kan ook prima mee voor een dagje shoppen door het extra hengsel wat er bij zit. Ook hier heb ik weer een mega deal gevonden, de tas kost namelijk normaal €375 maar ik heb hem bij TK Maxx Den Haag gekocht voor maar €125! Geen geld toch!?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Om de outfit af te maken heb ik gekozen voor mijn cognac kleurige laarsjes van Sacha. Deze matchen perfect bij mijn nieuwe tas. Daarnaast draag ik nog wat leuke armbanden van Biba. Deze armbandjes passen zo makkelijk bij elke outfit. En in plaats van een horloge koos ik voor mijn nieuwe leren Biba armband. Deze komt uit de nieuwe Biba collectie, is hij niet gaaf?

Ik ben echt helemaal happy met deze outfit. Wat vind jij van mijn TK Maxx aankoopjes?

Handtekening Jamey