Poespas.nl, de hotste webshop van dit moment!

Een hele tijd geleden heb ik het genoegen gehad om Lisette Lubbers te ontmoeten tijdens een event (ja, toen kon dat nog!). We waren toen beide zwanger. Ik van Manu en Lisette van haar prachtige dochtertje Elli. Ik bleef haar volgen op Instagram en kan echt genieten van haar prachtige foto’s. De styling is écht om door een ringetje te halen. Ik was dan ook niet verbaasd toen ze samen met haar goede vriendin Kim Kötter een baby, kids en lifestyle webshop lanceerde met allemaal Poespas.

Poespas

De lifestyle webshop is pas net online, maar het was vanaf het begin al een groot succes. Nog voor de site online stond hadden ze al gigantisch veel volgers op instagram. En toen de eerste sneakpeaks voorbij kwamen ging dit alleen maar harder. Poespas.nl zal vol komen te staan met allemaal mooie items voor zowel de kids als ons volwassenen. Omdat de vraag zo groot was zijn de al online gegaan met een paar van de producten. Denk hierbij aan prachtige vloerkleden en bijzonder behang. De andere producten zijn nog vol op in productie, maar de dames kennende zullen deze net zo indrukwekkend zijn!

Murals

De reden dat ik direct aangetrokken was tot Poespas kun je wellicht wel raden. De Murals! Wauw wat zijn die ontzettend mooi zeg. Wij zijn zelf druk aan het kijken naar een droomhuis. En ik weet dan ook wel zeker dat een van deze murals in een van de kinderkamers gaat komen. De murals zijn gemaakt van Mat vliesbehang en is daarnaast ook nog een eco-friendly. Samen met Dennis van Zanden hebben Kim en Lisette de mooiste designs ontworpen. Mijn persoonlijke favoriet is het behang morning bird.

Behang Giraffe

Behang morning bird

Behang abstract gold

Behang sweet dreams

Naast de bijzondere murals bieden ze ook hele mooie andere soorten behang aan. Zo vind je er beton look behang in bijvoorbeeld goudtinten, panterprint behang of juist een vintage bloemetjes behang. Voor iedere kinderkamer is er wel iets.

Vloerkleed konijn poespas.nl

De zachtste vloerkleden

Een vloerkleed in de kinderkamer hoort er écht bij. En wat is dan mooier dan een super zacht vloerkleed in de vorm van een konijntje of polarisatie bear?! Liever een rond vloerkleed, dat hebben ze uiteraard ook. De kleden zijn gemaakt van 100% polyester en zijn behandeld waardoor ze ook nog vuil afstotend zijn. En dat laatste is natuurlijk wel erg handig op een kinderkamer.

Mocht je dus nog op zoek zijn naar een bijzonder behang of super zacht vloerkleed, neem dan zeker eens een kijkje op Poespas.nl. Ik weet zeker dat je net zo verliefd word als ik!

Poespas.nl