Plussize shops zijn best schaars. Ik ging op onderzoek uit en kwam een (voor mij) onbekende nieuwe shop tegen! Outfits die rechtstreeks van de catwalk af zouden kunnen komen en speciaal zijn geselecteerd om een wat voller figuur te complimenteren. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Het viel mij de laatste tijd op dat er veel meer plussize shops in de UK te vinden zijn dan hier in Nederland. En per toeval kwam ik Pink Clove tegen. Direct spraken mij de hippe en ontzettend eigentijdse outfits mij aan. Je zou bijna denken dat alles rechtstreeks van de catwalk hier in stock word gehouden!

14355029_787124674763051_4754751748054731297_n

Pink Clove verkoopt kleding in de maten 16 t/m 28. Dat is in Nederlandse maatvoering maat 44 t/m 60. Je kunt er voor van alles terecht, jurkjes, broeken, tops, rokjes en zelfs play- en jumpsuits. De gehele collectie van Pink Clove is hip en kleurrijk. Zo zie je leuke jersey jurkjes, geprinte tops en zelfs sexy playsuits!

13241253_761612757314243_8480422488270698195_n

Wat ik ook erg opvallend vond ik dat ze zelfs een categorie Lingerie hebben. En dan heb ik het niet over saaie standaard witte bh’s en lelijke oma onderbroeken maar echt over sexy setjes! Dit zie je niet bij veel plussize winkels, dus voor mij een absoluut plus punt!

Pink clove Pink clove

Natuurlijk moest ik ook even voor mezelf iets shoppen onder het mom “kwaliteits- check”. Ik kocht dit leuke Plus Ara Animal Print jurkje voor 22 pond, dit is omgerekend €24,57. Geen geld toch? De kwaliteit van het jurkje is ook super. Alles is netjes afgewerkt en de stof is heerlijk zacht.

Pink clove 1

Ik heb zelf niet de mooiste benen dus heb het jurkje gecombineerd met een zwarte glanzende skinny jeans. Maar ik zou hem ook zo dragen met een mooie panty of legging. Een paar leuke enkellaarsjes er onder en klaar is kees!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Enkellaarsjes van Sacha

Ik ben echt ontzettend enthousiast over Pink Clove en denk ook wel dat ik binnenkort weer een paar nieuwe tops en jurkjes ga bestellen! Wat vind jij van mijn nieuwe jurkje?

Handtekening Jamey