Steeds vaker kom ik leuke “nieuwe” plussize kleding merken tegen. Waar je vroeger alleen kon slagen bij een MS Mode heb je nu al veel meer mooie labels. Waaronder Shee got it by Sheego! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Sheego is al een vrij gevestigde naam in de plussize mode. Persoonlijk ken ik Sheego nog niet zo goed maar toen ik aan het rond kijken was op de website van OTTO kwam ik Sheego tegen en werd gelijk enthousiast! De collectie is verkrijgbaar in de maten 40 t/m 58 en heeft een super leuke jeugdige look. Het leuke aan de Shee got it collectie is dat het uit 3 soorten lijnen bestaat. De Preppy girl, Dreamy Modernism en Square time. Kortom voor iedereen is er wel een lijn die past bij jouw stijl. En mixen en matchen met deze collectie is ook helemaal done!

Mijn persoonlijke favoriet is de “Preppy Girl” collectie. Deze collectie is niet alleen leuk voor de vrouw die van classy en chique houd, maar ook voor de vrouw die een beetje van nonchalante looks houdt. Alle items zijn super leuk met elkaar te mixen en matchen waardoor je heel makkelijk de juiste look vindt voor je date of werkdag.

Shee got it!

Een van mijn favoriete looks uit de Shee got it Preppy Girl collectie is deze. Een prachtige trenchcoat met een stoere polo en een leuke geruite broek. Dit is nou echt iets wat ik zou dragen naar de stad. Casual maar toch ook een beetje classy.

shee got it 1

Het leuke aan de trenchcoat die je hierboven zag is dat je hem ook super leuk kan matchen met een jeans blouse en aparte legging. Zo heb je gelijk een hele andere look! Leuk toch?

De hele Shee got it collectie vind je op OTTO in de Sheego shop. Niet geheel onbelangrijk is dat Sheego ook ontzettend betaalbaar is. Een leuke top heb je al vanaf €30 en de broeken zijn ook vaak niet duurder dan €60!

I love it, wat vind jij van de Shee got it collectie van Sheego?

Handtekening Jamey