Vandaag laat ik jullie een van mijn favoriete outfits zien. En het allermooiste is dat deze outfit ook super geschikt is voor dames met een maatje meer. Benieuwd waar ik mijn outfit geshopt heb? Lees dan verder!

IMG_9175

Ik heb geen size zero. Sterker nog, in de meeste kleding winkels slaag ik niet omdat ik toch net een maatje meer heb. Een XL is dan vaak te kort en soms ook net te strak. Ik ben daarom eens op onderzoek uit gegaan en heb een ontzettend leuke plussize webshop gevonden. Elvi is een Britse webshop waar ze mooie kleding voor een maatje meer verkopen. Je kunt hier kleding scoren vanaf maat 44 tot maat 54. Wat mij wel opviel is dat een UK size toch net ietsjes kleiner valt. Dus mocht je ook gaan shoppen in de UK, neem dan voor de zekerheid een maatje groter.

IMG_9181

Ik draag hier onder andere een hemd/top van Elvi en ook een super mooie kimono. Het topje heeft een mooie V-hals, Omdat het nog wat fris was draag ik hier nog een zwart hemd onder. De Kimono is gemaakt van een heel mooi zijden stofje en valt echt super al zeg ik het zelf! Je kan hem met een touwtje vast knopen, maar je kunt hem ook los dragen. De print en de stof geeft echt een mooie classy look, draag je er een pantalon bij heb je gelijk een perfecte look voor een feestje of zakelijk event.

 2 plussize

Om de outfit wat meer casual te maken draag ik hier een lichte skinny jeans van G-Star. De pasvorm van G-Star vind ik zo ontzettend fijn! En om de outfit helemaal af te maken draag ik hier taupe kleurige sandalen van het Unisa. Unisa is een Spaans merk die staat voor trendy en elegante vrouwen schoenen. En wat lopen ze heerlijk zeg! Door de brede hak sta en loop je echt heel erg stevig. De sandalen zijn van de beste kwaliteit suède en leer gemaakt. Normaal heb ik altijd het probleem dat sandalen niet stevig zitten waardoor ik snel door mijn enkel ga, maar met deze pareltjes van Unisa heb ik daar echt totaal geen last van!

cheap bridal veil

Top – Elvi
Snake Print Kimono – Elvi
Dress – Prombee
Shoes – Unisa
Jewlery – The Rubz
Clutch – Annelies Timmermans

Heb jij nog leuke plussize shop tips? Deel ze dan zeker even in de comments!

Nieuwehandtekening