Afgelopen weekend zat ik samen met ongeveer 60 andere bloggers, vloggers en influencers weer in de schoolbanken. Ik was namelijk uitgenodigd voor de eerste editie van het L’Oréal University weekend. Een weekend vol (beauty) workshops en veel meer leuke dingen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Samen met mama en beautyblogger Bianca van Pinkit.nl ben ik naar hét event van het jaar geweest. Namelijk het L’Oréal University weekendje! We werden in het prachtige Generator hostel ontvangen en begonnen met een heerlijke lunch in het Oosterpark (tegenover het hotel). Overal lagen roze picknick kleedjes en alles was prachtig gedecoreerd. We aten een heerlijke salade met tempé en avocado en kregen ook nog een heerlijk broodje van Foodora.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Na de lunch en speech was het tijd voor de workshops. We kregen van alles uitgelegd over de huid en hoe nou een crème word samengesteld. Maar ook leerde we van alles over de nieuwste trends op het gebied van make-up. De workshops werden gegeven in prachtige zalen. De eerste zaal was ook echt precies een ouderwetse college zaal, de andere workshop werd gegeven in een prachtige bibliotheek.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Na de drie workshops was het tijd voor touch-ups en some free shopping! We mochten zelf onze eigen goodiebag samenstellen in de Beauty Candy store en dat was nog best lastig kiezen! Ik heb van alles van NYX meegenomen en ook nog wat fijne crème. Ook mocht ik een hele toffe zonnebril uitzoeken, ik ben er zo enorm blij mee!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Na het shoppen zijn we terug gegaan naar onze kamer en roomies Kelly en Hellen. We hadden hele snoezige bunkbeds en op onze kussens lagen heerlijke macarons en de nieuwe Limited Edition nagellakken van Essie. We hebben ons omgekleed en waren klaar voor onze pick-up!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Buiten stonden allemaal kleine Opel Adam autootjes klaar om ons te brengen naar The Pool, het restaurant van de avond. Bij binnenkomst kregen we een lekkere cocktail met daaraan een beachboy.  We zaten aan een super gezellige tafel met allemaal verschillende meiden. We kregen uiteraard een heerlijke en vooral diverse maaltijd maaltijd. Er was echt voor iedereen wel iets.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Na het eten zijn we weer terug gebracht naar het hotel om ons weer op te frissen. We zijn nog even naar de touch-up ladies gegaan die ook nog even mijn nagels gelakt hebben om vervolgens naar de club te gaan. Ook dit was weer enorm gezellig. Ik heb het heel de avond super gezellig gehad met YouTuber Jessie Maya. Stem vooral even bij de NYX face awards op Jessie Maya allemaal!!

 

 

Rond 1 uur ’s nachts was ik zo enorm moe dat ik lekker naar bed ben gegaan. De meiden waren nog lekker aan het kletsen en terwijl hun door ratelden ben ik helemaal knock out in slaap gevallen. In de ochtend konden mensen nog mee doen met een sportactiviteit (ik dus niet, ik lag nog op 1 oor). En na 2 leuke workshops werden de diploma’s overhandigd.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Natuurlijk ook nog even tijd om gekke selfies te maken met YouTuber Saar! Ik heb echt een geweldig weekend gehad en heb van elke seconde genoten. Het is echt zo bijzonder om voor dit soort leuke dingen te worden uitgenodigd. Thanks L’Oréal voor dit geweldige weekend, op naar het volgende schooljaar aan de L’Oréal University!

YouTube video
Naast de Plog heb ik ook een Vlog over mijn L’Oréal University experience voor jullie gemaakt. Dus ben je benieuwd naar wat behind the scènes shots, vergeet je dan zeker niet te abonneren op mijn YouTube Kanaal!

Nieuwehandtekening