Afgelopen vrijdag was ik weer eens een dagje op pad met mijn lieve vriendinnetje Judith van Mommy Loves Pink. We zijn niet alleen naar Amsterdam Fashion Week geweest maar hebben nog veel meer gedaan. Vandaag laat ik je graag in mijn plog zien wat we allemaal hebben gedaan. Kijk je mee?

We vertrokken al vrij vroeg richting Rotterdam. We waren namelijk toevallig beide uitgenodigd voor het boottochtje met Bloggers on Board. Dit is een soort pers event georganiseerd op een boot. Er worden verschillende merken en producten getoond en uiteraard mochten we ook van alles proeven. Zo ook deze heerlijke rosé.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Helaas begon het al snel te stort regenen en was het uitje letterlijk en figuurlijk in het water gevallen. Snel alle poncho’s aan en terug naar de haven dus. Gelukkig hebben we het ondanks de regen wel erg leuk gehad!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op naar Amsterdam! We gingen nog eventjes eerst langs de vader van Judith, die woont namelijk om de hoek van een PR bureau waar we even langs wouden (hier komt binnenkort nog wat meer over op mijn blog). En daarna op naar het Westerpark! Na wat heen en weer rijden, zoeken en parkeer manoeuvres zijn we eindelijk (een paar minuutjes later) gearriveerd op de plaats van bestemming.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een prachtige vlonder, vol in de zon en aan het prachtige water. We hebben hier natuurlijk even een paar mooie foto’s gemaakt. Verder konden we onze haren laten doen door de stylisten van GoldWell en zat er ook een hele lieve dame die mijn nagels heeft gelakt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fashion week Fashion week

Kort daarna werd er meer verteld over het nieuwe online magazine van Bol.com genaamd STIJL. STIJL is het online magazine van de Mooi & Gezond speciaalzaak bij bol.com en vertelt je dagelijks wat je moet weten op het gebied van beauty. Xelly Cabau van Kasbergen – beauty director Bol.com STIJL – neemt je mee in haar beautywereld. En omdat Xelly de visagie voor de Spijkers & Spijkers show heeft verzorgt mochten wij ook bij de show aanwezig zijn!

Fashion week

Fashion week

Hoe gaaf is dat, ik zat gewoon frontrow! De kleding is echt prachtig, vooral veel groen en geel tinten maar ook een hele mooie blauwe lijn. De dames liepen allemaal prachtig en alsof we niet genoeg verwend waren kregen we ook nog een mega goodiebag mee naar huis van Bol.com.

Spijkers & Spijkers Fashion week

YouTube video
Na de Fashion week show van Spijkers & Spijkers zijn Judith en ik ook nog even heerlijk wezen eten bij Wagamama in Amsterdam. Ik heb al eerder een keer gegeten bij Wagamama in Antwerpen en dat was ook echt heerlijk. Ziet het er niet allemaal heerlijk uit?!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Omdat Wagamama Rotterdam in augustus zijn deuren gaat openen mag ik ook 5x een gratis diner weggeven in de nieuwe Wagamama in Rotterdam aan de Witte de Withstraat op 5,6 of 7 augustus. En uiteraard mag je een vriend of vriendin meenemen.

Meedoen aan de winactie?
Volg Beauty Unboxing op Instagram, Facebook of Twitter
Laat mij weten met wie jij graag 5,6 of 7 augustus graag uit eten wilt.

Mocht je nou meer kans willen maken, kijk dan even op mommylovespink.nl. Judith geeft namelijk ook 5x een 2 persoons diner weg!

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien wat ik afgelopen vrijdag allemaal gedaan heb! Ben jij ook wel eens naar Fashion week geweest?

Nieuwehandtekening