SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vandaag ga ik weer iets nieuws proberen. Ik heb namelijk een Plog gemaakt over mijn 1e kerstdag. Een kijkje in het leven van mij! Kijk je mee? 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

8:30 – ik was al klaar wakker. Dat heb ik wel vaker als er iets leuks te wachten staat. Natuurlijk kan ik niet blijven liggen dus ga ik maar naar beneden om te beginnen aan een van de hapjes die ik zou maken voor 1e kerstdag namelijk de gevulde eieren. Ik heb maar gelijk 2 dozijn eieren gekookt zodat ik ook gelijk genoeg heb voor de visite op 2e kerstdag.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Gezien ik toch al eitjes aan het koken was heb ik ook maar gelijk een ontbijt op bed gemaakt voor Bram. Lekkere AH afbak croissantjes met een warm gekookt eitje!Het eitje was niet heel mooi gelukt helaas haha.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De rest van de ochtend en middag zijn we lekker aan het aankeutelen geweest in ons nieuwe huisje. Het was tijd om even wat decoratie dingetjes uit te pakken en ook heeft Bram een kerst lampjes slinger aan het tuinhuisje gehangen (beter laat dan nooit).

SAMSUNG CAMERA PICTURES

14:30 – op naar Ede! We gaan gezellig kerst vieren bij mijn ouders. Dit doen we altijd met een paar leuke cadeautjes. Ik zelf heb een heel mooi setje voor ons bed gekregen en ook een prachtige MAC lipstick, maar die laat ik een andere keer zien.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

18:00 – net als de rest van Nederland gingen wij lekker gourmetten. Bram en ik waten verantwoordelijk voor de hapjes en het voorgerecht, mijn ouders het hoofdgerecht en mijn zusje deed het toetje samen met haar vriend. En het was weer een heerlijke maaltijd. Aan het einde zaten we zo vol dat zelfs een kop koffie er niet meer bij kon.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Rond 22:00 zijn wij verzadigd naar huis vertrokken en was dit zo ongeveer wel mijn hele 1e kerstdag! Een dag vol lekker eten, cadeautjes en gezelligheid. Het is de eerste keer dat ik een Plog heb gemaakt dus ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Vind je het leuk om in de toekomst nog een plog te zien van mij?

Nieuwehandtekening