Vorige week ben ik samen met 2 vriendinnen naar het Urban Decay feestje ter ere van de 100 nieuwe Vice Lipsticks geweest. We konden alle kleuren uitgebreid proberen en daarnaast was het natuurlijk ook ontzettend gezellig. In deze plog laat ik jullie graag meer zien! Kijk je mee?

vice SAMSUNG CAMERA PICTURES

Na het werk heb ik snel Saskia en Judith van het mama, lifestyle en fashion blog mommylovespink.nl opgehaald en zijn we direct door gereden naar Amsterdam. Natuurlijk hadden we nog niet gegeten en dat was nog wel een beetje lastig gezien ik onlangs aan mijn PowerSlim avontuur ben begonnen en dus natuurlijk geen MacDonald’s mag. Een anderhalf uur later kwamen we aan op de plek van bestemming. Een beetje te vroeg dus hebben we nog even aan het water wat foto’s gemaakt.

vice SAMSUNG CAMERA PICTURES

Judith had zulke mooie vlechtjes! Een vriendin van haar heeft prachtige Boxer Braids gemaakt. Echt super cool!

vice SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bij binnenkomst werden we ontvangen met een heerlijke cocktail! Volgens mij waren het mojito’s. Alles was helemaal ingericht in de stijl van Urban Decay en er draaide een hele toffe DJ. Ze had echt zulk gaaf haar, zelfs haar lipstick matchte!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De hapjes en drankjes bleven maar komen. Alle cocktails hadden leuke UD namen. Natuurlijk hebben wij er ook een paar geproefd.

vice SAMSUNG CAMERA PICTURES

vice SAMSUNG CAMERA PICTURES

Uiteraard hebben wij ook allemaal verschillende kleurtjes Vice Lipsticks geprobeerd. Zo had Saskia een knal blauwe lipstick op gedaan. Die paste overigens echt perfect bij haar jurkje.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Er liep ook een hele leuke fotograaf rond die polaroid foto’s maakte. Verder heb ik ook nog een paar hele leuke andere bloggers weer mogen zien zoals Wies, Lariesa en natuurlijk ook Lieke.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Helaas konden we niet tot het einde blijven omdat ik de dag er na weer gewoon moest werken. We kregen nog een prachtige goodiebag mee (die ik binnenkort uitgebreid aan jullie zal laten zien) en vertrokken weer richting het oosten van het land.

Urban Decay, ontzettend bedankt voor de gezellige avond!

Nieuwehandtekening