Ga jij nog naar een leuk feestje deze zomer? En ben je nog op zoek naar super comfortabele maar ook nog eens festival proof schoenen? Lees dan nu mijn review over mijn nieuwe platform slip-ons!

Helemaal terug van weggeweest zijn de platform schoenen. Met een lekker hoge zool van zo’n 4cm toren je zo boven iedereen uit waardoor je niet alleen wat langer oogt, maar ook nog eens ontzettend fashionable voor de dag komt. Nou ben ik al vrij lang van mijzelf en kies ik normaal niet zo snel voor hoge hakken omdat ik dan vaak veel langer ben dan mijn vriend, maar met deze platform slip-on valt dit reuze mee.

Zie je het al voor je? Dames die naar een festival gaan op hun prachtige hakjes die om de haverklap wegzakken in het zand of aan de eind van de avond met mega blaren rond lopen. Met super leuke slip-ons of sandalen van Sacha hoef je je daar geen zorgen meer om te maken! Persoonlijk draag ik mijn slip-ons het liefst met sokken omdat ik het vooral vies vind en bang ben voor nare luchtjes in de schoenen. Maar als je niet zo van de sokken bent kan je ze ook prima zonder sokken dragen!

De mega bow op de bovenkant van de schoenen is echt een super leuk detail. Ze maken de schoen net even wat specialer als je het mij vraagt. Zeker wanneer je zoals mij kiest voor een simpel jurkje of oversized t-shirt kan je net je outfit een extra umpf geven door de mega strik on top.

OUTFIT

Tuniek – TK Maxx
Necklace – Bronzallure
Platform Slip-ons – Sacha
Jeans – Vintage
Shades – Ray-Ban
Armcandy – Swarovski & The Rubz

Ik ben echt erg happy met mijn nieuwe aanwinsten! Wat vind jij van mijn outfit? En in het speciaal van de Platform Slip-ons?

Handtekening Jamey