Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Gun jezelf een heerlijk beauty-moment de PIXI Skintreats Glow Mud Mask & T-Zone Peel-Off-Mask. Het ene masker is voor je gehele gezicht en het peel-off-mask is voor de T-Zone. Allebei een andere werking die elkaar goed aanvullen.

Over PIXI Skintreats Glow Mud Mask & T-Zone Peel-Off-Mask

Het merk PIXI komt uit Zweden en bestaat al 20 jaar. Het merk is wereldwijd bekend en heeft niet voor niets zoveel fans! Het merk ontwikkelt pure, huidvriendelijke verzorgings- en make-upproducten die allemaal een natuurlijke frisse glow geven. De missie van Pixi is: dat vrouwen zichzelf laten zijn, alleen op een nog mooiere manier. Flawless in slechts een paar minuten, daar draait het om bij Pixi!

PIXI Skintreats T-Zone Peel-Off-Mask

Dit peel-off masker heeft een ontgiftende werking en pakt onzuiverheden aan. Het verwijderd overtollig talg. Het masker is bevat unieke roene superfoodmix met avocado, komkommer, aloë vera, groene thee en bamboe-extract.

Het advies is om dit pee-off masker 1 á 2 keer in de week te gebruik. Ik doe dan zelf woensdag en zaterdag. De bedoeling is dat je een grote hoeveelheid aanbrengt op de T-zone. Doe wel echt een dikke laag, de eerste keer was ik iets te zuinig waardoor ik het peel-off masker niet goed kon verwijderen. Als het masker eenmaal helemaal goed gedroogd is trek je het vervolgens zachtjes los van de huid. Ik merkte gelijk dat mijn t-zone heel zacht en glad aanvoelde. De huid voelde echt schoon en diep gereinigd aan.

PIXI Skintreats T-Zone Peel-Off-Mask is verkrijgbaar bij o.a. Cosmania voor €23,50

PIXI Skintreats Glow Mud Mask

Dit heerlijke klei masker dat je 15 minuten lang een welness gevoel geeft bevat zeezout. En ik gebruik persoonlijk graag zeezout in maskers. Ze hebben namelijk de functie om ingebedde onzuiverheden te verwijderen en de helderheid van de huid snel te heroveren. Daarnaast vind je in dit masker ingrediënten terug zoals; rustgevende aloë vera, verjongende rozemarijn, ophelderende ginseng en genezende jojoba.

Dit masker kan je 2 á 3 keer in de week gebruiken. Zelf gebruik ik hem twee keer in de week nadat ik het peel-off maker gebruikt heb. Je brengt het aa op je gezicht en vermijd hierbij het gebied rondom de ogen. Laat het 15 minuten intrekken en zijn werk doen om het vervolgens met lauw water af te spoelen. Dep je gezicht droog en voilla! Resultaat is een zachte, schone en stralende huid. Het masker is ook heel fijn en goed te gebruiken bij een geïrriteerde huid.

PIXI Skintreats Glow Mud Mask is o.a. verkrijgbaar bij Cosmania voor €23,50

Met deze twee heerlijke maskers heb ik echt het gevoel me huid te verzorgen en een boost te geven. Mijn huid voelt dagen daarna nog steeds zacht en vooral stralend aan. Ik heb de producten beide nu 4 keer gebruikt en merk dat de conditie van me huid ook verbeterd is.