Ik heb de gang eindelijk een warme entree gegeven door een zelf samengestelde Instawall te hangen in de gang. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!

De gang is bij ons een van de laatste projecten in het huis. We hebben bijna alle kamers af en nu ook eindelijk de gang! Alles was al wel netjes gespoten en klaar voor wat accessoires en dergelijken. Maar het is er best smal, en ik wil het ook weer niet te druk maken. De witte muren bleven dus heel lang wit. Tot ik via Facebook een keer een Instawall tegen kwam.

Instawall Instawall

Wat is een Instawall?

Heel simpel gezegd is het een schilderij die je zelf samenstelt met je mooiste Instagram foto’s. En naast de foto’s kun je er ook leuke quotes tussen plaatsen. Deze kun je op verschillende materialen laten afdrukken. Denk hierbij aan glas, aluminium, plexiglas en zelfs poster materiaal. Je kunt je eigen Instawall dus helemaal naar eigen smaak samenstellen zodat hij in ieder interieur past.

Ik koos voor een aluminium variant. Dit past perfect bij de grote foto die we in de woonkamer hebben hangen. Deze is namelijk ook op aluminium afgedrukt. Omdat ik ook een super leuk pastel blauwe trapje in de gang heb staan voor de handschoenen en sjaals leek het mij leuk om die pastel tinten terug te laten komen in mijn Instawall. Het was wel even flink zoeken, want voor dit formaat moest ik maar liefst 25 fotohokjes vullen.

Instawall

Zoals je kunt zien is het uiteindelijk gelukt om 22 mooie foto’s uit te zoeken van mijn Instagram pagina. Voor de laatste drie hokjes heb ik twee hartjes en een love quote gebruikt. Denk je nou, ik wil ook een mooie Instawall maken of misschien wel om cadeau te geven met de feestdagen? Neem dan zeker even een kijkje op de website Instawall.nl.

Mijn gang heeft eindelijk een heerlijk frisse uitstraling! Wat vind jij van mijn nieuwe Instawall?

Handtekening Jamey