Wil jij je keuken een nieuwe uitstraling geven, maar heb je geen zin en/of het budget om de hele keuken te vervangen? Dan hebben wij handige tips voor je om je keuken door middel van kleine aanpassingen een nieuwe look te geven. Lees je mee?

Ga voor andere keukendeurtjes

Heb je momenteel keukendeurtjes in een kleur die niet meer helemaal van deze tijd is? Dan kun je dit gemakkelijk oplossen door de keukendeurtjes te vervangen. Dit is ook verstandig als de folie of hout niet meer goed is of als de keukendeurtjes niet meer goed sluiten. De keukendeurtjes bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van je keuken. Je kunt er ook voor kiezen

Kies voor een nieuwe industriële tafel

Een nieuwe eettafel zal je keuken direct een stoere mooie look geven. Plaats de eettafel op een zichtbare plek zodat het een echte eyecatcher is in je woning. Plaats op de tafel prachtige bloemen of een pot met een plant om het af te maken.

Ga voor andere verlichting

In de avond zal de sfeer in je keuken vooral worden bepaald door de verlichting in de keuken. Ga voor nieuwe moderne lampen en de keuken zal er op slag anders uitzien. Een gemakkelijke manier om een fijne sfeer te brengen in je keuken.

Vervang de achterwand tegeltjes

Als je momenteel uitgekeken bent op je achterwand tegeltjes, dan kun jij gemakkelijk je keuken een nieuwe uitstraling geven door deze tegeltjes te vervangen. Ga voor nieuwe tegels of verf de muur in een andere kleur.

Een nieuwe werkblad

Het werkblad in je keuken is een echte eyecatcher. Is jouw werkblad momenteel aan vervangen toe? Vervang deze dan en creëer op deze manier een geheel andere uitstraling in je keuken. Kies voor een ander materiaal of kleur.

Dankzij deze tips is het ook voor jou mogelijk om deze zomer te genieten van een keuken met een nieuwe en frisse uitstraling. Bekijk welke aanpassingen geschikt zijn voor jouw keuken en ga deze dagen nog aan de slag, succes!