Philosophy is natuurlijk een merk die veel bekendheid heeft, ik zelf was er nog niet bekend mee. Behalve het feit dat je hoort dat het goed is maar wel prijzig. Heel benieuwd was ik zeker! Lees je mee?

Vandaag een review over de Philosophy take a deep breath night. Nu ik de nacht gel balm zo’n 3 weken heb gebruikt kan ik jullie goed vertellen wat ik er van vindt.

De Philosophy take a deep breath night.

Een netjes doosje, zwart met groen met daarin een mooi glazen potje wit grijs en groen. Door groen in een verpakking roep je bij mij al snel fris als gevoel op! En dit is denk ik ook de bedoeling.

De nacht balm geeft een olievrije hydratatie, bestrijd vroege tekenen van huidveroudering en laat de huid ademen. Het helpt in de nacht om het ontgifting process van de huid te stimuleren dit met name door de provitamine p en de energieversterkende aminozuren die deze balm bevatten.

Het gebruik

Je brengt de gel balm in de avond aan op een gereinigde huid. De structuur is inderdaad gel-achtig en met je vinger toppen in het potje zitten te porren heeft even wat kunde nodig om ook voldoende product te pakken. Zelf vindt ik het met potjes altijd wat onhygiënisch en dus doe ik dit met een spateltje. Een tube zou beter zijn, maar dan zou de substantie waarschijnlijk niet tot zijn recht komen.

Het is een rijke gel die wel eventjes bij mij op de huid blijft liggen. Niet heel vervelend want een nacht creme is juist om de huid net wat meer te bieden dan een dag creme. Ik vind het gevoel lekker fris en kan hier prima aan wennen. Heel bijzonder? Nee dat niet persee!

Resultaat en wat vind ik er nou van?

Philosophy zegt zelf dat je met een goed gehydrateerde huid wakker wordt waarin het lijkt of je een goede nachtrust hebt gehad. Nou dit kan ik wel gebruiken hoor met die slapeloze nachten van mij. (En dat nu al haha). Maar is dit nou ook echt waar? Ja, ik wordt wel degelijk wakker met een gezicht die er fris uitziet! En vooral goed gehydrateerd, de eerste week van het gebruik merkte ik dit niet. Na 1 week begon ik toch wel degelijk verandering te zien. Vindt ik dit nou zo bijzonder? Niet echt want een andere nacht creme of gel kan hier ook voor zorgen!

Eind conclusie + Prijs.

Mijn mening is dat als je van een luxe huidverzorging houdt en wellicht nog meerdere producten gebruikt van het merk philosophy en deze lijn dit een goeie toevoeging zal zijn aan jou dagelijkse routine. De prijs is wat mij wat tegen houdt in dit geval om hier laaiend enthousiast over te zijn.  Voor deze Take a deep breath night oil-free detoxifying gel-balm betaal je een prijs van rond de €40 ! Dit vind ik wel een flinke mep geld. Voor een product waar ik nog niet heel bijzonder enthousiast van ben.

Werkt het Ja dat wel, maar kan het op tegen bijvoorbeeld een creme van €20 die net zo goed is? Nee dan zou ik toch wat geld besparen en voor de goedkopere optie gaan!

Ben jij bekend met deze Gel-balm en lijkt het je wat?

Liefs Nora

Meer van mij zien? Neem dan zeker een kijkje op www.1310bynora.com!