Toen ik van Jamey de vraag kreeg of het me leuk leek om een persoonlijk sieraad uit te mogen zoeken was ik direct enthousiast. Ik wilde namelijk al langere tijd een mooie ketting laten maken met de namen van mijn kinderen erop. Dit was dus een unieke kans om iets moois uit te zoeken. De webshop Names4ever is hierin gespecialiseerd en vandaag vertel ik er meer over. Lees je mee?

4

Names4ever is een webshop waar je ontzettend veel keuze hebt in het maken van je eigen persoonlijke sieraad. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor de familiehanger in de vorm van een stamboom zoals ik heb gedaan maar je kunt er ook een naamketting laten maken.

Zoals ik al aangaf ben ik voor een familiehanger gegaan en met name de hanger in de vorm van een stamboom sprak me enorm aan. Daarnaast was dit ook één van de hangers waar ik de namen van al mijn kinderen op kwijt kon.

names4ever 3

Zowel de hanger als de ketting zijn gemaakt van echt zilver en wordt geleverd in een schattig cadeauverpakking. Ook ideaal dus om als cadeautje te geven. Op Names4ever kun je ook terecht voor mama sieraden en wat is er nou leuker om zo’n sieraad te geven aan een zus, vriendin of kennis die net moeder geworden is.

Naast het feit dat de keuze best uitgebreid is gaat het bestellen en met name het verzenden erg snel. Slechts enkele dagen nadat ik het sieraad had besteld lag het al op de deurmat. Doorgaans duurt het wel even voordat dit soort gepersonaliseerde sieraden klaar zijn maar dit ging dus echt vrij snel.

names4ever 5

Je kunt je vast voorstellen dat ik ontzettend blij ben met mijn nieuwe sieraad. Ik heb er in mijn omgeving al veel vragen en complimenten over gehad. Iedereen vind met name het patroon van de stamboom heel erg mooi. Ben je dus op zoek naar een leuk en persoonlijk sieraad. Neem dan zeker eens een kijkje op de site van Names4ever. De stamboom familiehanger kost EUR 39,95, dit is wel exclusief de ketting dus deze moet je er wel los bij kopen.

Heb jij er weleens aan gedacht om een persoonlijk sieraad te laten maken?

handtek ellen