12395193_10153157767866039_684686593_n

Persoonlijke kerstcadeautjes zijn veel leuker om te krijgen. Ik heb daarom ook gezocht naar kerstcadeautjes voor mijn vriend, zusje en ouders waar ze allemaal plezier aan zouden hebben maar wat ook laat zien dat ik ze goed ken. Kijk je mee?

Persoonlijke kerstcadeautjes 2

Persoonlijke kerstcadeautjes

Het is veel leuker om iets te krijgen waaraan je kan zien dat het echt gericht is op jou. Ik heb daarom ook gekeken naar iets voor mijn vriend, zusje en ouders waar ze allemaal plezier aan zouden hebben maar wat ook laat zien dat ik ze goed ken.

Voor mijn zusje heb ik daarom een skin ontworpen voor haar MacBook Pro Retina 13 inch. Ik heb een foto gebruikt van haar eerste vakantie naar Curaçao. Zo kan ze elke dag weer even terug naar het prachtige strand.

12404357_10153157768676039_1226440429_n

Mijn vriend Bram is een fan van… En gezien hij net een nieuwe iPhone heeft en nog geen hoesje leek het mij leuk om ook voor hem een persoonlijk cadeautje te maken. Zowel de skin als het hoesje heb ik zelf ontworpen via Caseapp.

Persoonlijke kerstcadeautjes 1

Mocht je het ook leuk vinden om een persoonlijk hoesje of skin cadeau te doen gebruik dat de kortingscode BEUNCASE20 voor 20% korting!

Ook mijn vader verdient een prachtig cadeau. Sinds de laatste paar jaar is mijn vader helemaal in to koken. Ook op vakantie kookt hij met liefde voor ons en daarom heeft hij afgelopen zomer een Cobb Bbq gekocht. Nou weet ik dat mijn vader ook erg van wokken houd en zag ik dat ze tegenwoordig bij Eyoba ook de speciale Cobb wok pannen verkopen. Een perfect cadeau waar ik stiekem zelf ook van mee kan gaan genieten!

Eyoba wok

Ik heb geprobeerd voor mijzelf ook een leuk cadeau uit te zoeken. Maar dat is best lastig. We zijn nu druk bezig met het verhuizen naar ons nieuwe paleisje en ik zit daarom nu echt met mijn hoofd bij nieuwe meubels. Dus misschien dat ik wel een mooie eettafel met eetkamerstoelen ga vragen aan de kerstman. (waar ik natuurlijk zelf ook een beetje aan zal bijdragen)

Wat zijn voor jou de perfecte persoonlijke kerstcadeautjes?

Nieuwehandtekening