Op zoek naar net die extra opvallende oogopslag?! Dan heb ik hier een prachtig product van Bourjois Paris. Ik mocht vijf verschillende kleuren Liner Pinceau van Bourjois Paris testen. Uitstraling is toch het eerste wat je ziet bij iemand. Met dit product zal niemand meer je ogen kunnen ontwijken. En kijk jij zelfverzekerd de wereld in met je prachtige ogen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder.

Uitstraling

De eerste ontmoeting met iemand, laat ook de eerste indruk bij je achter. We willen allemaal bewust of onbewust een goede indruk achterlaten. Iemand ontmoeten kan voor heel veel verschillende dingen zijn. Of je nu op date gaat, een sollicitatie hebt, kennismaking bij (nieuwe) schoonfamilie, nieuwe buren, een terrasje pakken. Iedere dag en overal laat je je eerste indruk achter. Bourjois Paris speelt hier perfect op in met de mooie beautyproducten die ze ontwikkelt hebben. De kracht van dit merk is dat de schoonheid van iedere vrouw extra benadrukt wordt. Deze blog gaat over de eyeliner. Want echt, waar en hoe je je eerste indruk achterlaat, je ogen zijn de spiegel van je ziel. Deze verdienen dan ook de beste zorg en aandacht.

Onmisbaar in je beautycase

Deze Liner Pinceau is onmisbaar in je beautycase. Bourjois Paris belooft je met dit product dat de eyeliner tot 16 uur lang netjes blijft zitten. De vloeibare eyeliner is voorzien van een fijn opbreng kwastje waarmee je simpel en snel een strakke lijn kunt zetten. De dikte van de lijn kan je goed zelf bepalen. Wil je een subtiel lijntje of ga je juist voor een opvallende lijn. Alles is mogelijk met deze Liner Pinceau. Doe vooral wat past bij jou.

Kleurkeuze

Hoe bepaal je de kleur van je eyeliner? Pak je altijd standaard naar zwart of bruin of durf je eens voor een andere kleur te gaan. Ik ging met eyeliners aan de slag en pakte direct de zwarte kleur. Qua make-up ben ik meestal behoudend. Hou van de “goudtinten” en daarbij zwarte mascara en nu ook de zwarte eyeliner. Voelt vertrouwd ofzo. Ik heb blauwe ogen dus ook de blauwe kleur gepakt. En echt het blauw van mijn ogen werd gewoon nog blauwer. Erg leuk om zo een beetje te experimenteren met kleuren. Ik ben benieuwd voor welke kleur jullie gaan. Lekker basic en vertrouwd of stap je eens uit je comfortzone en ga je voor kleur die je niet zo snel zou pakken.

 

Dit vind ik van het product

Al meerdere producten heb ik van Bourjois Paris mogen testen. Hiervoor kende ik dit merk niet zo goed. Ik ben enthousiast. Vooral de instelling van Bourjois Paris dat ze de schoonheid van iedere vrouw willen benadrukken. De eyeliner is fijn om te gebruiken. Mooi om te zien dat het je ogen zo mooi uit laat komen, Een prachtige intense blik. Heerlijk waterproof en blijft lang zitten. Zelfs als je niet een van de meest handige bent qua aanbrengen van make-up is deze eyeliner een uitkomst. De eyeliner Pinceau is verkrijgbaar in zwart, lichtgrijs, donkergrijs, blauw, bruin, roze. De prijs is 13,95 euro. Verkrijgbaar online maar ook bij o.a. Kruidvat en Douglas.