Mensen worden bij sollicitaties om verschillende redenen wel eens afgewezen. Het hoort er bij en is soms vervelend maar je komt er wel weer overheen word er dan gezegd. Tot ik hoorde dat een bekende was afgewezen omdat hij (jawel) een “lelijke” tand had! Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Pearl Drops Pure Bleaching White 2

Een bekende van mij is behoorlijk gekwetst door het feit dat die is afgewezen om het feit dat hij een “lelijke” tand had. Alle kwaliteiten had hij die de functie vereiste. De klik was er en we hadden allemaal verwacht dat het wel in orde zou komen. Tot er een telefoontje kwam. Helaas, we gaan toch kijken naar iemand anders omdat uw tand niet zo mooi is. In eerste instantie was de reactie: WHAHAHAH! Are you joking? Tot het bleek serieus te zijn. Helaas kunnen bedrijven je om allerlei redenen afwijzen.

Gelukkig zijn er een hoop middelen die je tanden mooier kunnen maken. Bram heeft mij geholpen om te kijken welke middelen nou wel en niet werken. En is begonnen met het testen van de Pearl Drops Pure Bleaching white. De Pearl Drops Pure Bleaching White Kit bestaat uit twee flesjes; de brightener en de activator. De flesjes zien er uit als nagellak flesjes. Als je de dop er af draait zit er een kwastje in (net als bij nagellak).

Pearl Drops Pure Bleaching White 3

Gebruiksaanwijzing

Het gebruik spreekt bijna voor zich. In 2 stappen ben je namelijk al klaar! Ter voorbereiding poets je je tanden nog even met een gewone tandpasta.

Stap 1

Schud het glans serum (flacon 1) 3 tot 5 seconden. Breng het royaal aan op het tandoppervlak en laat het gedurende 30 seconden inwerken, zonder aan te raken met lippen of tong.

Stap 2

Schud nu het activatie serum (flacon 2) gedurende 3 tot 5 seconden. Breng het op het tandoppervlak aan met meerdere penseelstreken en wacht opnieuw 30 seconden, zonder aanraking van de tanden met de lippen of de tong, totdat het activatieproces is voltooid. Na 20 minuten spoel je nog even je mond. Daarna mag je weer eten en drinken.

1453906350670

BEFORE

1453906184402

AFTER

Sorry voor de niet zo charmante foto’s maar het was vrij lastig om het zelfde licht te krijgen voor de before en after foto. Zoals je kan zien heeft het bij Bram behoorlijk goed gewerkt. Hij heeft nog steeds niet de meest rechte en mooie tanden, maar de kleur is wel degelijk zichtbaar.

Goed om te weten

♥ De Pearl Drops Pure Bleaching White mag niet in combinatie met andere whitening producten gebruikt worden;
♥ Als je veel koffie, thee of rode wijn drinkt, kan het resultaat na een week iets minder opvallend zijn;
♥ Gebruik de Pearl Drops Pure Bleaching White niet langer dan de aanbevolen 7 dagen. Het is mogelijk dat bij overmatig gebruik het tandglazuur aangetast wordt;
♥ Hou na 7 dagen een tussenstop van ongeveer 6 maanden.

Pearl Drops Pure Bleaching White

Om de witte kleur van je tanden te behouden adviseert Pearl Drops om het elke zes maanden te herhalen voor een optimaal resultaat. De Pearl Drops Pure Bleaching White Kit kost €24,99 en is onder andere te koop bij DA Drogist en diverse Etos filialen.

Word jij zelfverzekerder van stralend witte tanden?

Nieuwehandtekening