Vorige week had ik al een unboxing geschreven voor de Parfumerie Box part 1. Vandaag een unboxing over mijn tweede parfumerie beauty box! Is deze net zo leuk? Of toch iets minder…..

Eens in de zoveel tijd komt Parfumerie.nl met een speciale box. Een soort van beautybox alleen dan met Parfum! Soms word het ook afgewisseld met make-up, samples en gadgets. De box word eens in de zoveel tijd aangeboden op de site voor €29,95. Je moet er wel snel bij zijn want ze zijn altijd binnen enkele uren uitverkocht!

IMG_0422

Het eerste wat ik uit mijn box haalde was de Bottega Veneta Knot (fullsize). Het flesje zag er een beetje oudbollig uit voor mijn smaak, maar smaken kunnen verschillen. Het is een vrij zware parfum. Dit is er voor mij dus eentje om kado te geven.

IMG_0432

En daar weer een bekend luchtje! Namelijk L´Air du Temps van Nina Ricci. Helaas is het wel maar een miniatuurtje. Echt super schattig voor in mijn kast!

IMG_0426

Helaas dit keer maar 1 fullsize parfum. Ik kreeg er wel een hoop samples bij, maar helaas geen samples die ik nog niet eerder heb gehad. Maar dat maakt het niet minder leuk want die komen altijd wel een keer van pas in een swap als extra of voor in mijn tas.

IMG_0439

IMG_0436

Wat vind jij van mijn tweede box? Worth the extra money? Ik denk zelf van niet. Had ik nou maar niet per ongeluk twee keer op bestellen gedrukt. Maar ach, zo heb ik weer een hoop leuke kadootjes!

handtekeninglichtroze