Zaterdag was het eindelijk weer zo ver! De parfumerie box was weer tijdelijk beschikbaar. Gelukkig was ik net op tijd met bestellen en heb er niet 1 maar 2 besteld (per ongeluk). Lees je mee?

De parfumerie box is eens in de zoveel maanden tijdelijk te koop. Er is altijd maar een beperkte oplage dus je moet er vaak snel bij zijn. In de box vind je diverse beauty producten, testers en fullsize parfums . Nou krijg ik vaak de vraag: is het die €30 wel waard? Nou absoluut! Al is het niet altijd mijn geurtje, het komt altijd van pas als een verjaardagskadootje.

IMG_0475

Zoals ik al zei heb ik per ongeluk twee boxen besteld. Ik had de eerste besteld maar kreeg geen bevestigings mail dus besloot nog een keer op bestellen te drukken omdat ik de box niet wou missen. Ach ja, heeeeel vervelend dus. Vandaag doe ik een unboxing van de eerste box. Later deze week zal ik ook de tweede box unboxen.

Om te beginnen heb ik de parfum Someday van Justin Bieber ontvangen. Als je van mierzoet houd is dit de perfecte parfum voor je. De verpakking is wel ontzettend leuk en er zit een klein bedeltje met een sleutel en hartje aan het flesje. Deze kan je er ook afhalen en hem aan je sleutelhanger doen.

IMG_0454

De volgende fullsize parfum die ik heb ontvangen is de Couture La La van Juicy Couture. Ik ben echt helemaal verliefd op de verpakking, super schattige charms en een schattig roze strikje. Het is een redelijk bloemige geur. Lekker voor in de zomer vind ik zelf!

IMG_0452

Ook zat er weer een schattig miniatuur parfummetje in. Givenchy ange ou demon. Ik vond de geur iets te sterk voor mezelf maar goed, gebruiken zal ik hem toch niet. Daar is deze mini veel te schattig voor!

IMG_0466

En alsof 1 miniatuur niet genoeg was kreeg ik er nog 1! Namelijk de Bvlgari Jasmin Noir. Alleen het flesje is to die for. Deze zal ik wel in gebruik nemen, hij is namelijk het ideale formaat voor in mijn tas. Het is echt de perfecte najaars geur.

IMG_0471

Ook zaten er een paar heerlijke samples bij. Een sample van Ellie Saab, 2 samples van Narciso en Cartier Baiser Volé. Ik vind deze box bijzonder geslaagd ookal ben ik geen fan van Justin
Bieber. Gelukkig heb ik nog een aantal nichtjes die dit geurtje heerlijk zullen vinden dus dat komt vast goed!

Ben je ook zo benieuwd naar mijn tweede box? Hou dan de site in de gaten want binnenkort zal hier ook een review over komen! Wil jij volgende keer ook een Parfumerie box bestellen? Hou dan Parfumerie.nl in de gaten!handtekeninglichtroze