Vorige week was het dan eindelijk weer zo ver. De Parfumerie box kon weer besteld worden! En zonder te twijfelen heb ik natuurlijk ook weer een box besteld. Benieuwd wat er in zit? Lees dan snel verder.

Parfumerie box Januari

Parfumerie box Januari

Zoals je misschien wel weet ben ik enorm fan van de Parfumerie surprise boxen. Het is wel altijd een gok maar gelukkig ben ik altijd prettig verrast tot nu toe. Zo heb ik al een keer Couture La La van Juicy Couture ontvangen maar ook mijn all time favorit Narciso Rodriguez For Her. Natuurlijk  zie ik ook wel eens boxen voorbij komen met de beruchte Zig Zag en Sex and the City parfum. Maar ik laat me daar niet door wegjagen want zoals ik al zei heb ik al vaker heerlijk parfums mogen ontvangen die de €29,95 dubbel en dwars waard waren. Maar genoeg gekletst! Laten we kijken wat er in de Parfumerie box zit!

Parfumerie box Januari 1

Helaas is het niet zo’n mooie box als dat ik eerdere keren heb gehad. Allereerst zit er de parfum Sex City – Desire van 100ml in de box. Deze parfum heeft niet eens de correcte naam Sex AND THE City. Hij ruikt niet heel slecht maar binnen een paar minuten is de geur helaas al vervlogen.

IMG_6258

Het tweede wat ik uit de box toverde was een douchegel van Hermes. Normaal zou ik het super leuk vinden om iets te ontvangen van zo’n exclusief merk. Alleen stinkt deze douchegel enorm. Hij ruikt ontzettend sterk en ik kreeg er gelijk spontaan hoofdpijn van. Die gaat dus helaas in de prullenbak.

IMG_6259

Ook ontving ik een 100ml van Davidoff Cool Water for woman in de Parfumerie box Januari. Dit vind ik op zich wel een lekkere geur voor de zomer. Niet zo lekker als andere parfums die ik heb, maar hij is niet slecht. Volgens mij was dit een tester want er is al wel een hoop uit.

IMG_6260 (1)

IMG_6261

En als laatste ontving ik voor de verandering een keer make-up! Dat heb ik nog nooit gehad! Ik ontving een oogschaduw van Bourjois in de kleur 17. Dat is een beetje een licht lavendel kleurtje. Helaas totaal niet mijn kleur. En ook kreeg ik een wenkbrauw potloodje van Bourjois in de kleur 04 blond foncé, ook die is helaas niet de goede kleur voor mij.

Al met al zat er wel weer veel in de box. Helaas was het dit keer alleen niet zo’n leuke box voor mij. Heb ik spijt dat ik er €30 aan heb uitgegeven? Nee, ik heb namelijk al zo vaak geluk gehad met een leuke box dat het ook wel eens kan gebeuren dat ik een mindere box krijg. Dat is het risico van een surprise box nou eenmaal. Wil je ook een box bestellen volgende keer? Neem dan een kijkje op Parfumerie.nl.

Wat vond jij van deze box?

Nieuwehandtekening