Wie houd er nou niet van een lekkere parfum. Ik heb het geweldige geluk dat ik met regelmaat lekkere parfums mag uitproberen. De afgelopen tijd ontving ik weer drie pareltjes die ik nu graag met jullie wil delen. Benieuwd naar de nieuwe geur van Tommy Hilfiger, Katy Perry en een pareltje die ik  van Notino ontving? Lees dan snel verder.

Katy Perry’s Indi Visible

Een tijdje geleden ontving ik de eerste parfum die ik jullie graag wil laten zien. Namelijk de geur van Katy Perry “Indi Visible Eau de Parfum”. Vorig jaar ontving ik de Katy Perry Indi. Deze beviel mij ook wel. En dit jaar komt er dus een vervolg op! Namelijk de Indi Visible. Na de eerste spray rook ik het eigenlijk gelijk, kokos! Toch is de geur wel herkenbaar voor Katy Perry door de verschillende musk noten die er in terug komen. Persoonlijk vind ik het een heerlijke geur, maar toch zal ik hem wel voor de zomer bewaren.

Miu Miu Eau de Parfum

Een van de mooiste verpakkingen als je het mij vraagt! De flacon is prachtig blauw met mooie goud en rode details. Een echte eyecatcher op je klaptafel dus! De geur kan ik het best omschrijven als een hout-achtig vrouwelijke geur met ook een warme bloemige kant. Dit is voor mij zeker een fall/winter geur.

De Miu Miu Eau de Parfum is onder andere verkrijgbaar bij Notino voor (30ml) €44,40.

Tommy Now Girl 

Tommy Now Girl is de dames variant van de nieuwste Tommy Hilfiger geur. De flacon weerspiegeld perfect het merk als je het mij vraagt. De iconische rood, wit, blauw kleuren komen perfect terug op de flacon. Tommy Now Girl kan ik het best omschrijven als een frisse. maar toch zoete vrouwelijke geur. Ik denk dat dit toch wel mijn favoriet van de drie is. De geur is niet zwaar en draagt lang. Het is wat mij betreft echt een dikke vette aanrader als kerstcadeau!

Naast dat het stuk voor stuk heerlijke parfums zijn zien ze er ook nog een super mooi uit zo naast elkaar vind je niet? Zoals ik al vertelde is Tommy Now Girl mijn favoriet van de drie. Mocht je van iets zwaarder houden dan is Miu Miu perfect voor je. Ben je een kokos liefhebber? Ga dan zeker eens even ruiken aan de Katy Perry’s Indi Visible!

Op basis van deze (mini) reviews, welke klinkt dat het fijnst voor jou?