Paco Rabanne Invictus side

Die lieve man van mij heeft het af en toe zwaar te verduren hoor. Dus eens in de zoveel tijd vind ik dat hij ook wel eens wat speciaals verdiend. Dit keer koos ik een heerlijke parfum voor hem. Namelijk de Paco Rabanne Invictus. Benieuwd wat wij er van vinden? Lees dan snel verder.

Ieder flesje gaat helemaal op!

Als ik iemand blij kan maken met een nieuwe parfum is het Bram wel. Inmiddels heeft hij er meer flesjes doorheen gespoten dan ik in mijn hele leven. En wat ik al helemaal niet na kan doen is dat hij elk flesje helemaal op maakt. Ik merk bij mijzelf dat ik een parfum na een paar maanden weer omwissel voor een ander. Waardoor er bij mij in het kastje inmiddels 4 aangebroken flesjes staan. Wat dat betreft ben ik wel trots op hem, want dat is ook het enige wat hij helemaal op maakt. Een zak chips, een flesje drinken en ook zijn avondeten laat hij regelmatig met een laatste restje staan. Maar parfum, nee dat gaat tot de laatste druppel op!

Paco Rabanne Invictus

Paco Rabanne

Het merk Paco Rabanne is voor ons beide een nieuwe keuze. We hebben natuurlijk wel gehoord over de succesvolle parfum 1 Million, maar die vonden wij nooit echt aantrekkelijk genoeg om aan te schaffen. Invictus is de opvolger hiervan. Een stuk minder flashy als het gaat om de verpakking, maar o wat ruikt hij lekker!

Met de geur Invictus wil Paco Rabanne de innerlijke krijger van de moderne man aanspreken. De flacon is in de vorm van een trofee. Wat ook wel een strijder symboliseert. In combinatie met de krachtige naam Invictus (in het Nederlands onoverwinbaar) zou dit toch wel echt een krachtige parfum moeten zijn.

Paco Rabanne Invictus flaconPaco Rabanne Invictus in hand

Topnoten: Grapefruit, zeenoten, mandarijn
Hartnoten: laurierblad en jasmijn
Basisnoten: amber, pathcouli en guaïachout

Ruikt hij ook echt zo lekker?

Om eerlijk te zijn vind ik Paco Rabanne Invictus een van de allerlekkerste geuren voor mannen op dit moment. Het is een hele frisse geur met een kleine hint van grapefruit. Het is een heerlijk mannelijke geur die ik echt voor iedere man kan aanbevelen.

Paco Rabanne Invictus flatlay

Paco Rabanne Invictus is in drie formaten beschikbaar bij Notino.nl. Namelijk 50ml – 51,90, 100ml – 68,50 en 150ml – 78,00. Qua prijs is het dus prima te doen als je het mij vraagt.

Koop jij ook wel eens zomaar een parfum voor je vriend of man?