Vaak wordt gedacht dat overhemden alleen kunnen als je een naar een nette gelegenheid gaat. De laatste jaren wordt het steeds gebruikelijker dat mannen ook overhemden dragen op een doordeweekse dag.

Door de oneindige keuze aan overhemden kun je voor iedere gelegenheid een mooi overhemd vinden. Een vrolijk overhemd met een mooi patroon of een net effen zwart overhemd, alles is mogelijk.

De basis voor iedere dag

Het grote voordeel van Cavallaro overhemden is dat je ze in alle kleuren, soorten en maten kunt krijgen. De ene man vindt het fijn om een mooi overhemd te dragen dat een hoge sluiting heeft. Maar een andere man vindt het juist leuk en speels om de bovenste knoopjes open te laten. Je kunt met een overhemd helemaal zelf bepalen wat je ermee wilt. Daarnaast kun je natuurlijk ook iedere dag goed variëren. Het is niet nodig om iedere dag een wit overhemd te dragen want er is genoeg keus. Bij een vrolijke gelegenheid kun je kiezen voor een overhemd met een mooi patroontje. Een overhemd is een perfecte basic voor iedere dag.

Combineer een overhemd met mooie sieraden

Een overhemd kan voor veel gelegenheden gebruikt worden maar mooie sieraden en accessoires maken de look helemaal af. Als je naar een chic feest gaat dan kun je een effen overhemd goed combineren en met een chic horloge. Ook kun je natuurlijk bij een speels overhemd een leuke unieke armband dragen. Mannen dragen over het algemeen niet veel sieraden maar het maakt de look met een overhemd helemaal af. Als jouw man of vriend vaak een basic overhemd draagt, dan is het leuk om hem eens aan te sporen om dat te combineren met een mooi horloge of een stoere armband.

Houd jij meer van effen overhemden? Of ga je het liefst het huis uit met een vrolijk patroontje?