Soms vraag ik mij wel eens af wie de persoon nou is achter een blog. Daarom heb ik besloten een artikel te schrijven met 8 random dingen die je nog niet over mij wist. Lees je mee?

♥ Ik ben een echte koopjes jager. Ik kan er gewoon niet van genieten als ik ga shoppen en betaal de volle pond voor een shirtje. Mij vind je als eerste bij het uitverkoop rek en ik schaam me er niet voor!

IMG_7013

♥ Ik heb echt een enorme verslaving voor zonnebrillen. Zoals ik al eens eerder liet zien heb ik alleen al 5 Ray-Ban Aviator brillen om over de andere brillen nog maar te zwijgen. Ik heb onlangs weer een nieuwe bril, dit keer van IKKI is hij niet gaaf?

IMG_7018

♥ Mensen denken vaak dat ik chagrijnig ben, maar gek genoeg ben ik dat 9 van de 10 keer niet. Dat is gewoon mijn mimiek en daar kan ik helaas niet veel aan veranderen.

♥ Mijn tweede naam is Shy-Shy. Best toepasselijk want ik ben best verlegen als het gaat om foto’s maken van mijzelf. Het heeft ook best lang geduurd voor ik Fashion foto’s durfde te maken van mijn complete lichaam.

IMG_6950

♥ Ik begin mezelf wel een beetje als een hoarder te zien. Mijn blog office heb ik laatst opgeruimd dus het lijkt niet meer zo veel. Maar als je de lades opentrekt…

♥ Als mijn huis een rommel is kun je er van uit gaan dat het in mijn hoofd ook heel druk is. Ik heb daarom mijn huis het liefst opgeruimd en netjes zodat ik zelf ook een stuk rustiger ben in mijn hoofd

SAMSUNG CAMERA PICTURES

♥ Wat veel mensen zich niet realiseren is dat ik naast 40 uur werken voor een baas ook iedere dag (met veel plezier) minimaal 2 uur bezig ben met mijn blog. Teksten schrijven, foto’s maken, producten testen en ga zo maar door.

♥ Ik snap echt helemaal niets van snapchat! Een grote kans dat je dus gekke foto’s tegen komt op mijn snapchat account beautyunboxing.

Heb jij nog dingen die je graag over mij wilt weten? Stel je vraag dan in de comments en dan zal ik ze de volgende keer allemaal beantwoorden!

Nieuwehandtekening