Het is alweer even geleden dat ik op mijn blog een nieuwe outfit liet zien. Maar in het kader van de feestdagen laat ik jullie mijn winterproof outfit zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Als het zo koud is kruip ik het liefst lekker weg in een trui of sweater. Op de webshop van Anna van Toor vond ik deze super leuk pullover dan ook. Lekker oversized en dus ook prima te dragen op een legging. Qua kleur heb ik gekozen voor een beetje een zee-groen/ zacht blauw. Maar ik zag al dat ze dit model in nog veel meer kleuren hebben!

Ook een beetje festive!

Om het toch ook naast comfy ook feestelijk te houden style ik deze outfit met een ongelofelijk fijne legging. Ik heb zelf al een aantal varianten van de Biker legging van het merk 10 days en kan oprecht zeggen dat ik serieus nog nooit zulke fijne leggings heb gehad. Het leuke aan deze variant is dat de stof lekker dik is en daarbij helemaal voorzien is van een glitter finish. En dan bedoel ik niet het soort glitter dat je op het kamp tegenkomt, maar echt een mooie shimmer!

Nou ben ik echt het type dat het liefst de hele dag door sneakers draagt. Maar mocht je iets meer “gekleed” er op uit gaan, dan is deze legging heel goed te combineren met bijvoorbeeld een mooi zwart enkel laarsje of zelfs pumps. Hoewel ik dat misschien wat koud vind aan de voeten.

Want to go crazy?

Wil je helemaal uit je plaat gaan? Dan is zo’n hoedje als deze toch grandioos? Ik twijfelde enorm, want eerlijk gezegd draag ik nooit hoedjes. Maar wat was deze geweldig zeg!

Ik ben echt verliefd op dit winkeltje geworden. Het is een conceptstore bij ons in het dorp, en eigenlijk loop ik er niet zo snel naar binnen. Maar als je dit allemaal zo ziet, dan wil je toch gelijk de creditcard trekken?

Ben jij nog opzoek naar een leuke outfit voor de kerst? Of misschien wel voor gewoon? Neem dan zeker een kijkje bij Anna van Toor. Naast deze outfit die ik scoorde hebben ze nog veel meer prachtige merken.

Wat vind jij van deze comfy yet festive look?