Tijd voor een leuke casual outfit! Dit keer koos ik voor 1 van mijn favoriete tops van dit seizoen en maakte daarmee deze white and lace outfit mee. Kijk je mee?

Deze top van Ichi heb ik onlangs ontvangen van Expresswear.nl. Is het niet een snoezig topje? Hij schijnt wel door dus je moet er wel even een wit topje onder dragen. Ik draag de top nu op een lange broek, maar dat is puur omdat ik spierwitte benen heb. Ik ben er namelijk heilig van overtuigd dat het topje ook super leuk staat op shorts.

IMG_5955

Ook draag ik mijn favoriete jeans van dit moment, namelijk mijn Freddy Pantroom WR.up ripped jeans. Hij zit zo fijn door de rubberen rand aan de binnenkant van de broek. Afzakken en midden in de stad je broek op hijsen is dus helemaal verleden tijd.

IMG_5953

De sandalen die ik vast heb zijn van Sacha. Ze zijn helemaal van leer en hebben een super schattig rosé gouden detail aan de bovenkant. Ze hadden deze sandalen in meerdere kleuren, maar omdat bruin makkelijk te combineren is heb ik gekozen voor de bruine variant. En niet geheel onbelangrijk. Ze zitten heerlijk!

IMG_5959

Natuurlijk kan een zonnebril niet ontbreken om een mooie zonnige dag. Daarom heb ik voor deze outfit mijn Woodify bril meegenomen. Dit is een zonnebril die op het glas na helemaal van hout is gemaakt. Tof toch?

IMG_5950

Uiteraard is een outfit niet af zonder wat leuke sieraden. Ik draag daarom bij deze outfit mijn favoriete ketting van Bronzallure, een armbandje van The Bibastore en mijn nieuwste aanwinst van Embraced Jewels. Embraced Jewels heeft voor mij een prachtig rosé gouden armbandje gemaakt met mijn initiaal J. Omdat het armbandje niet mag draaien zit hij vrij strak vergeleken met mijn andere armbandjes. Maar dat is wel het mooiste, zeker als je hem draagt met andere armbandjes.

IMG_5947

IMG_5951

Ik ben helemaal blij met mijn White and Lace outfit, wat vind jij van mijn outfit?

Handtekening Jamey