Het is weer tijd voor een “nieuwe” outfit! Naja, niet helemaal nieuw maar eerder Vintage. Daarnaast heb ik ook nog een leuke shop tip! Lees je mee?

De outfit die ik hier draag is eigenlijk niet nieuw. De top heb ik namelijk een tijdje terug bij een Vintage winkeltje op de kop getikt. Ik was al een hele tijd opzoek naar een leuk gehaakte trui die ik off shoulder kon dragen. Het duurde dus even, maar uiteindelijk vond ik hem voor een prikkie bij Boetiek Chantal in Ede.

Vintage 3

Ik heb de gehaakte trui gecombineerd met mijn Freddy Pantroom WR.up skinny jeans. Jullie zullen wel denken, die heeft maar 1 paar jeans haha. Nou dat is niet helemaal waar, maar deze zit gewoon zo lekker en past echt overal bij. Het ripped effect vind ik helemaal leuk. Lekker nonchalant en helemaal on trend!

Shop tip!

Online shoppen nog nooit zo makkelijk geweest met Fashionfinder.nl. Niet meer eeuwig zoeken naar die perfecte top voor de perfecte prijs, maar gewoon simpel met een klik op de knop de juiste aanbieding. Fashionfinder.nl is namelijk een soort google maar dan voor kleding. Je kunt er shoppen uit 300 aangesloten webwinkels. Daarnaast houden ze ook nog bij welke kleding waar het goedkoopste is en waar de leukste acties zijn. En kom je er nou echt niet uit? Dan ga je toch even kletsen met 1 van hun Style Experts!

Vintage 1

Om de outfit af te stylen heb ik mijn favoriete Ray-Ban zonnebril op gedaan en draag ik mijn TOMS tasje. Deze heb ik beide al een tijdje maar zou ik absoluut never nooit meer weg doen. Daarnaast draag ik mijn nieuwe sieraad van My Imenso. Hier komt binnenkort nog een uitgebreid artikel (en een winactie!!) over online, dus hou de site zeker in de gaten!

Shop jij wel eens bij een vintage boetiek?

Handtekening Jamey